Hovudside

Hvordan Grow Formet Bamboo Planter

by Walther

Hvordan Grow Formet Bamboo Planter

Lite bambus-lignende planter brukes i boliger som tilskuddene til innredning, og generelt er de tenkt som bringer lykke eller velstand. For å gjøre dem mer interessant, kan heldige bambusskudd bli tvunget til å vokse i forskjellige retninger for å danne figurer eller interessante funksjoner. Prosessen er ikke komplisert, men tar tid og tålmodighet som du venter på planten til å vokse.

Bruksanvisning


•  Sett en pappeske på sin side slik at toppen er på siden. Vanligvis en 18- til 24-tommers-lange boksen vil fungere, men det beste tiltaket anleggets høyde for å sikre at det passer.

•  Sett en boks på siden, slik at toppen er på siden. Fjerne lokket, slik at det ikke er i veien.

•  Ordne boksen slik at den åpne siden vender mot en lyskilde, for eksempel et vindu.

•  Plasser en ung potte heldig bambus plante i boksen og vente. Stilken vil sakte begynne å vokse mot lyset.

•  Juster anlegget i en annen posisjon når den har vokst i en ytre retning mot lyset. Dette skjer i minst tre uker. Du ønsker stilken å lene seg mot lyset på om en 45- til 60-graders vinkel. Opprette figurer fra dette punktet er opp til deg og hvordan anlegget er orientert mot lyset. For en spiral, dreies rundt og rundt planten som det vokser mot lyset. Andre former kan kreve anlegget for å bli rotert om sin side for en tid. For å hjelpe med dette, bør du vurdere å få en kunstig lys og flytte lyset i stedet for anlegget.

Tips og advarsler


  • Ikke glem å vanne bambus anlegget etter behov. Holde jorda i potten lett fuktig å ta på.