Hovudside

Slik fjerner Blood From Cotton Fabric

by Walther

Slik fjerner Blood From Cotton Fabric

Barn liker å spille hardt, og når de gjør det, oppstår ulykker. Sammen med disse ulykkene, er blodflekker på klærne bundet til å skje. Skrapt knær eller albuer bli blodig og dryppe på bomull skjorter eller bukser. Jo lenger flekker forbli på klærne, desto vanskeligere å fjerne. Rene blodige bomullsklær så snart som mulig. Jo raskere du kommer til en flekk, jo mindre sannsynlig vil det bli permanent.

Bruksanvisning


•  Børst av noen tørr crusted blod fra stoffet.

•  Fyll en bøtte eller vask med kaldt vann og 2 ss av heavy-duty vaskemiddel. Plasser blodige stoff i vannet. Swish stoffet frem og tilbake gjennom vannet sikrer såpen har dekket flekken. La ligge over natten.

•  Ta plagget fra bøtte eller vask og skyll grundig med kaldt vann for å fjerne så mye beis som mulig.

•  Spray en flekkfjerner på det som er igjen. Plassere elementet i vaskemaskinen og legge vaskemiddel. Vask på en varm setting. Inspisere flekken etter fjerning fra vaskemaskinen. Dersom flekken fortsatt, suge i vaskemiddel og varmt vann i en time. Sett tilbake i vaskemaskinen og legge vaskemiddel og en alt stoff blekemiddel til vannet. Hvitvaske normalt og inspisere bomull stoff før tørking. Gjenta dette til flekken er løftet.

Tips og advarsler


  • Bruk bare kjølig eller kaldt vann under den første soaking. Slik at blodet flekken for å suge i varmt vann kokker flekken inn i stoffet. Etter den første soaking, kan du rengjøre stoffet i varmt vann.