Hovudside

Hvordan skal jeg rengjøre utsiden av stereokomponenter?

by Walther

Hvordan skal jeg rengjøre utsiden av stereokomponenter?

En hjemmestereosystem gir mye glede for huseiere. Ikke bare en stereo forbedre lydkvaliteten på din favorittmusikk, kan det også kobles til en TV eller DVD-spiller for å øke lydopplevelsen når du ser TV-programmer og filmer. Når en stereo er koblet opp, det krever lite vedlikehold bortsett fra sporadisk rengjøring. Støv kan samle på et stereoanlegg raskt og påvirke dens utseende, samt skade komponentene over tid. Rengjør utsiden av stereo komponenter bør gjøres ofte.

Bruksanvisning


•  Tørk av hoved stereo dekk med en myk klut. Hvis det er mye støv eller skitt på den, kan den fille bli dempet litt, men jo mindre vann du bruker, jo bedre.

•  Rengjør høyttalerne med en tørr, antistatisk klut. Ikke bruk noe fuktighet på forsiden av høyttalerne som det kunne forårsake skade.

•  Spray en boks med komprimert luft rundt stereokomponenter for å fjerne eventuelt støv i sprekkene av eksteriøret. Bruk korte utbrudd av luft i motsetning til lange spray. Bruk støv fille for å plukke opp alt støv som legger seg ned igjen etter sprøyting.