Hovudside

Hvordan Vent en Garage Heater

by Walther

Hvordan Vent en Garage Heater

Garasje varmeovner bruke naturgass som en kilde til forbrenning for å gi varme i garasjen. Naturgass produserer giftige gasser som karbonmonoksid når det er brent. Disse gasser må ventileres til utsiden av garasjen, hvor de blir dispergert i luften utenfor. Hvis de ikke er skikkelig ventilert ut av garasjen, kan de forårsake alvorlige skader på mennesker inne i garasjen. Typisk gassene utluftet fra varmeren til utsiden av garasjen med galvanisert platekanal. Med noen få verktøy, er det lett å ventilere en garasje varmeapparat.

Bruksanvisning


•  Mål avstanden fra garasjen varmeapparat til ytterveggen du ønsker å lufte varmeapparatet ut av. Kjøpe den nødvendige mengden av platekanalen og beslag.

•  Bor et hull gjennom ytterveggen av garasjen med en 5-tommers hullsag.

•  Kjør 4-tommers galvanisert metall kanal mot hullet du boret, starter på garasjen varmeapparat. Koble ett stykke til neste ved å sette den krympede enden i den ikke-krympede slutt. Skru hver tilkobling sammen med fire stålskruer.

•  Kutt røret ned etter behov med klipp for å gjøre kortere stykker. Crimp ene enden av cut stykker med din pipe crimper. Bruke albuene for å gjøre svinger i kanalen løp. Stopp kanalen kjøre 12 inches før ytterveggen av garasjen.

•  Sett inn to-fots stykke 4-tommers B-avtrekksrøret gjennom hullet i garasjen veggen fra utsiden i. Koble den til kanal kjøre med fire stålskruer.

•  Koble røravslutningshetten til B-avtrekksrøret. Juster hetten til låsemekanismen linjer opp. Skyve den på og vri den for å låse den på plass.

•  Caulk alle sømmer og tilkoblinger med høy temperatur silikon caulk. Caulk også rundt der røret penetrerer bygning med høy temperatur silikon caulk.

Tips og advarsler


  • Støtt din duct kjører hver 5 meter med galvanisert henger stropp. Skru den ene enden av hengeren troppen til et tak bjelke, pakk det rundt røret og fest den andre enden til et tak bjelke. Hengeren vil se ut som bokstaven U når du er ferdig med røret i midten.
  • Bruk B-lufteledning til å trenge din yttervegg. Ventilerings for garasje ovner kan bli ekstremt varme og B-lufteledning er isolert for å holde utsiden av røret trygt for å trenge inn brennbare materialer. Hvis du bruker single-vegg rør for å trenge gjennom yttervegg, kan det oppstå brann.