Hovudside

Hvordan lage klær lukte godt med frontlaster

by Walther

Hvordan lage klær lukte godt med frontlaster

Front-lasting vaskemaskiner er ikke bare slanke utseende apparater. De er energieffektive, bruker mindre vann, er lettere på klær og krever mindre vaskemiddel. Men noen maskiner kan utvikle en muggen lukt over tid og overføring som lukter på klærne dine. Hvis du innlemme noen gode vaner når du gjør vaskeri, vil klærne igjen lukter friskt etter hver vask.

Bruksanvisning


•  Legg 1/4 kopp natron sammen med din vanlige vaskemiddel. Natron til å fjerne vaskeri lukt, noe som gjør klærne lukter friskt og rent.

•  Legg et tøymykner til riktig dispenser, ved hjelp av beløpet som er angitt på etiketten. Tøymyknere vanligvis har en behagelig duft. Alternativt kan du bruke 1/4 kopp eddik i stedet for en kommersiell tøymykner. Eddik myker også klær og absorberer lukt. Ikke bruk eddik hvis du bruker klor blekemiddel, siden de to sammen kan avgi giftige gasser.

•  La døren stå på gløtt når du ikke bruker vaskemaskinen for å bidra til å forhindre muggen lukt. Hvis du har små barn, kan dette ikke være et trygt alternativ for din familie.

•  Vask en last av Klesvask med klorblekemiddel en gang hvert femte eller seks laster for å fjerne muggen eller mugg lukter.