Hovudside

Slik starter en hjemmelaget Hydroponics System

by Walther

Slik starter en hjemmelaget Hydroponics System

Hydroponics er slike et effektivt middel for å dyrke grønnsaker som det er den yndet metode for veksthusproduksjon i vitenskapelige stasjoner som ligger i Antarktis. Fordi hydroponics gir alle næringsstoffer for en plante rett når planten trenger dem, produserer den voksende metode større vegetabilske planter som produserer mer rikelig grønnsaker. Hydroponics er en metode som NASA planlegger å bruke til å produsere grønnsaker for astronauter og oppdagelsesreisende i romstasjoner og kolonier i fremtiden. Mens hydroponics kan virke ganske komplisert, kan du enkelt dyrke dine egne planter hydroponically hjemme med noen få husholdningsartikler.

Bruksanvisning


•  Dekk utsiden av en fisk akvarium med aluminiumsfolie. Tinfoil vil bidra til å blokkere lyset fra å nå røttene av plantene vokst hydroponically og vil beskytte dem mot skadelige UV-stråler.

•  Skjær et ark med isopor for å passe de indre dimensjonene av en fisk tank.

•  Plasser fire plast 4-tommers-diameter plante containere stående på toppen av Styrofoam ark. Tegne rundt bunnen av beholdere med en markør.

•  Slå beholderne over og sentrere dem over spores sirkler. Tegn rundt toppen av beholderne med en markør.

•  Cut sirkler inn i isopor på et punkt midt mellom de indre og ytre ringene som youâ € ™ ve trukket.

•  Plasser et akvarium bobleren på bunnen av akvariet. Fyll akvariet til toppen med forblandet flytende hydroponic næringsstoffer. Plasser isoporplate på toppen av den flytende løsning. Arket vil flyte over oppløsningen. Fest bubbler til et akvarium pumpe med plastrør og slå på pumpen oksygenering av næringsstoff løsning.

•  Fyll hver av de fire potting beholdere med perlite. Legg deretter hver container i hullene kutte for dem i arket av isopor. Beholderne vil synke halvveis inn i isopor, og perlite vil veke opp næringsløsningen.

•  hule ut en planting lomme i perlite i hver potting container. Skyll jord fra røttene av plante transplantasjoner og plassere hver transplantasjon inn i perlite. Dekke røttene med perlite. Røttene vil absorbere næringsstoffer fra perlitt, og til slutt vil vokse ut av bunnen av beholderne og sti inn i næringsløsningen.

•  Fyll akvariet med vann når næringsstoffet løsning drenerer halvveis. Etter den andre gangen løsningen drenerer halvveis, erstatte løsningen. Vanne potteplanter med den gamle løsningen.