Hovudside

For-Sure Metode for å få rødvin flekker ut av en hvit sofa

by Walther

For-Sure Metode for å få rødvin flekker ut av en hvit sofa

Som et tidspunkt, nesten alle middagsselskap vert og rødvin entusiast har å gjøre avtale med den fryktede vin utslippet. Om uakseptable flytende flekker din bestemors antikk hvit duk eller hvit sofa, er behovet for en prøvd-og-sann flekkfjerning metoden kritisk. Ettersom hvert stoff reagerer på flekker på en annen måte, er ingen flekkfjerning metode garantert å fjerne rødvin 100 prosent av tiden. En rask reaksjon, imidlertid, og vite hvilke produkter til bruk bidrar til å forbedre sannsynligheten for sofaen kommer ren.

Fabric Test Advarsel


Før du bruker noen rengjøring produkt på stoppede sofa, gjennomføre et stoff test. På en liten, uanselig område av møbler, teste produktene du har tenkt å bruke, slik at de ikke vil misfarge hvit sofa. Vent to til tre timer etter å ha testet for å sikre at ingen varige effekter eller skader på sofa møbeltrekk. Les alle produsentens informasjon om rensemetoder.

Hvitvin og Salt


Selv om det kan høres litt rart for noen, elementer funnet i dine kjøkkenskap og vin kjøleskap kan være de beste elementene for å bekjempe en rød vin flekk på den hvite sofaen. Ifølge housecleaning spesialister på Mrs. Clean USA, hvitvin og bordsalt bidra til å fjerne rødvin flekker. Begynn med blotting flekken for å fjerne så mye som mulig med en ren, hvit papirhåndkle. Neste, dryss kald hvitvin eller kaldt vann på flekken. Påfør bordsalt til hvitvin og flekken. La den sitte i 10 til 15 minutter å absorbere flekken. Bruke 2 kopper varmt vann blandet med 1 ss. av mild vaskemiddel å skylle de fargede området. La det lufttørke og gjenta om nødvendig.

Oppvaskmiddel


Noen ganger, er utslippet oversett, og partiet verten ikke klarer å legge merke til det før neste dag. I disse tilfellene, ekspertene på Good Housekeeping anbefaler å gjøre en rengjøring løsning av flytende oppvaskmiddel og kaldt vann. Bland 1 ss. oppvaskmiddel med to kopper kaldt vann, deretter bruke en svamp til DAB den på flekken. Bruk rene, hvite papirhåndklær eller filler, blot flekken til den forsvinner. Skyll med varmt vann og la det lufttørke.

Dry-Cleaning Solvent


I noen tilfeller trenger polstrede sofaer ikke svare på noen hjem rengjøringsmetoder. Når produsentens retningslinjer anbefaler rens bare, kjøpe en tørr-rensing løsemiddel. Les løsningsmiddelets etiketten for å avgjøre om et bestemt produkt fungerer på sofaen sin stoff og røde vin flekker. Påfør produktet i henhold til instruksjonene på etiketten.