Hovudside

Hvordan Farg Krysantemum

by Walther

Hvordan Farg Krysantemum

Hvis du ikke kan finne krysantemum, ellers kjent som mødre, i en farge som passer ditt spesielle arrangement tema, ikke bekymre deg. Det er enkelt å farge en hvit mamma bruker konditorfarge for å utfylle ethvert behov. Du kan bruke farget mødre til å opprette en tabell midt som koordinerer med resten av arrangementet plass, for å gjøre buketter eller for å lage dame corsages eller menns boutonnieres. Spar penger ved å custom-døende blomstene selv, heller enn å kjøpe dem fra en kostbar blomsterbutikk.

Bruksanvisning


•  Fyll en høy kopp eller vase med kaldt vann. Legg dråper av alle farger konditorfarge, for eksempel blå, rød eller grønn, til vannet til du kommer til ønsket nyanse. Bruk ca 25 dråper konditorfarge per 1/2 kopp vann for å få en rik, levende skygge. Legg mindre konditorfarge dråper for en mer dempet skygge eller mer farge for en dypere nyanse. Virvle kopp eller vase forsiktig å inkorporere fargestoffet i vannet.

•  Skjær frisk, hvit mamma stammer ved 45-graders vinkler, 1 til 2 inches opp fra bunnen, for å oppmuntre maksimalt vannopptak. Bruk en skarp kniv, saks eller floral clippers å lage rene kutt.

•  Plasser blomsten stilkene i vasen. La de blomstrer til å stå i farget vann over natten eller til kronbladene er fylt med farge; fargestoffet vil nå blomstens kronblader som vannet absorberes gjennom stilkene. Holde stilkene i det fargede vann i opp til 24 timer for å oppnå varierende grad av fargeintensitet.

Tips og advarsler


  • Foreta en to-tonet mum ved å splitte den enden av spindelen på midten - samtidig som den er koblet på toppen - og plassere hver side i en annen beholder med farget vann. Lag røde og grønne mammaer til jul eller lilla og oransje blomster for Halloween, for eksempel.