Hovudside

Hvordan vet jeg når en Walnut Tree Må bli befruktet

by Walther

Hvordan vet jeg når en Walnut Tree Må bli befruktet

Valnøtt trær er langsomme dyrkere, tar 25 til 30 år til å nå sitt fulle modenhet. Riktig gjødsling kan ta opptil 30 prosent av den tiden. Forstå hvordan valnøtt trær vokser og hva deres behov er en viktig del av å sørge for at de får de næringsstoffene de trenger for å vokse.

Bruksanvisning


•  Samle en jordprøve og ta det med til din lokale samarbeidsvillig forlengelse kontor for testing. Testen vil avgjøre pH-nivået i jorda rundt treet for å hjelpe deg å finne ut hvilke næringsstoffer du trenger å legge til. For best resultat, teste jord før planting treet og deretter hvert tredje til femte år deretter.

•  Vurder plasseringen av treet. En valnøtt tre som er plantet i en plen eller med andre planter som mottar regelmessig gjødsel vil ikke trenge ekstra fôring. Men hvis treet er plantet alene eller i sandholdig jord, må du kanskje gi det ekstra næringsstoffer.

•  Undersøk din treet. En endring i farge eller størrelse på bladene er et tegn på en næringsmangel. Ny skuddvekst på mer enn seks inches indikerer tilstrekkelig næringsstoffer. Hvis skuddvekst er mellom 2 og 6 inches, administrere gjødsel. Skuddvekst på mindre enn 2 inches indikerer et behov for mating.