Hovudside

Hvorfor blir mine Vegetabilsk Plant Later Turning Yellow?

by Walther

Hvorfor blir mine Vegetabilsk Plant Later Turning Yellow?

Grønnsakshager produsere en dusør på ferske råvarer, men de er ikke uten problemer. En av de mest observerte vegetabilske hageproblemer er gule blader på plantene. Gule blader kan indikere problemer, noen mindre og noen alvorlige. Rask behandling av problemet er nøkkelen i å spare din grønnsakshage.

Sykdom


Vegetabilsk planter blir ofte plaget med sykdom. Mugg, bladflekker, råte, wilt og virus er bare noen av de sykdommer som kan utvikle seg på plantene dine. Sopp, bakterier og parasitter som bærer sykdommen er de hyppigste årsakene. Bortsett fra gule blader, andre tegn på sykdom i grønnsaksplanter inkludere andre nyanser av misfarging av løvverk og grønnsaker selv, soggy eller bløt plantedeler, flekker og skorper på planter og visnet løvverk eller frukt på plantene. Behandling varierer etter sykdom, men kan omfatte bruk av soppmidler, plantevernmidler og selektiv fjerning av syke planter.

Befruktning


Dårlig jord er en annen grunn bladene blir gule. Riktig å forberede og gjødsle hagen bidrar til å hindre dette problemet. Bruk god kvalitet hagejord sammen med en høy kvalitet matjord. Bruke en gjødsel som inneholder nitrogen, fosfor og kalium. Unn hagen din med organiske kilder til mineraler som benmel, blodmel, alfalfa, Comfrey og knust eggeskall. Kompost jobbet i jorda før planting legger ernæring for voksende planter, mens behandling jevnlig med gjødseltilskudd utarmet jord mineraler.

Vann


Utilbørlige fuktighetsnivået noen ganger gi gulning vegetabilsk plante blader. Det kan bety plantene ikke får nok vann. Vann en gang eller to ganger daglig, og holder jorden fuktig for dyrking av planter. Forskning fuktighets behovene til de enkelte grønnsaker planter du vokser. For mye vann kan også føre til gulaktige blader. Hold jorden fuktig, men aldri tillate jord å bli blaut eller gjørmete. Sprinkleranlegg er en måte å oppnå riktig fuktighet, som de kan settes på tidtakere til vann på visse tider av dagen for faste perioder med vanning.

Skadedyr


Skadedyr er et faktum når det vokser grønnsaker. Skadedyr, inkludert nematoder, bladlus, hvite fluer og midd, søke hager og fôr på grønnsaksplanter. Sammen med gulnede blader, skadedyr også føre til krøllede blader, flekkete blader og visnet løv. Unn hage skadedyr gjennom bruk av insektmidler, insekt såpe, nyttige insekter eller ved å dyrke planter som frastøter skadedyr i og i nærheten av hagen din.