Hovudside

Hvordan identifisere Gresskar Flowers

by Walther

Hvordan identifisere Gresskar Flowers

Gresskar er en stor, oransje squash av Cucurbita slekten --- dele en arv med squash og andre squash arter. Cucurbita blomster tendens til å se veldig lik mellom arter, noe som gjør det til en utfordring noen ganger å skille et gresskar blomst fra det av en zucchini, men slekten som helhet har en svært særegen type blomst, slik at du enkelt skille mellom oppblomstringer av en gresskar og noen annen plante eller grønnsak.

Bruksanvisning


•  Undersøk form og farge på kronbladene for å finne ut om blomsten kan være at av et gresskar. Gresskar blomstene har fem lyse gule bladene som har en tendens til å være uklar, med en klumpete, plissert utseende. Blomsten som helhet har en klokkelignende form, og varierer mellom tre og seks inches i diameter.

•  se på undersiden av blomsten å bestemme dens kjønn. Kvinnelige gresskar blomster har en stor runde eggstokk ved basen, som, når øves, vil vokse inn i gresskar squash. De kvinnelige blomstene vokser nær hoved vintreet på en kort stilk, og har en segmentert stigma i sentrum av kronbladene. Hann blomster, på den annen side vokser på lange tynne stengler og omfatter en sentral støvbærer.

•  Se nøye på form og tekstur av kronbladene, for å avgjøre om blomsten er faktisk at av et gresskar, eller om det kan i stedet være en zucchini eller vinter squash. Blomstene av andre typer squash tendens til å ha en noe rettere kant til kronbladene og vokse mindre fuzz, mens gresskar kronbladene er bemerkelsesverdig rynkete og desidert uklar.