Hovudside

Slik Care for en Copper Beech Tree

by Walther

The Copper Beech Tree er et annet navn for den europeiske bøk. Det får sitt navn på grunn av kobber farging av bladene i høst. blodbøk er et høyt tre som kan nå høyder på mer enn 100 meter, selv om de fleste oppnå høyder på rundt 40 til 50 fot. Stammen og lemmer av blodbøk er gråaktig sølv. Det gror godt i US Department of Agriculture voksende soner 4 til 7.

Bruksanvisning


•  Kontroller stedet der blodbøk treet er plantet for å sikre at den mottar full sol hele dagen. Selv om delvis sollys er akseptabelt, vil et ungt tre ikke trives i skyggen. Hvis det er nødvendig, beskjære av grener fra nærliggende trær med en stang sag for å gi tilstrekkelig sollys.

•  Vann jorda under blodbøk treet til en 8- til 10-tommers dybde gang per uke hvis ingen nedbør oppstår. Starter i slutten av våren, øke vanning til to eller tre ganger per uke for å forhindre at jorden tørker ut. Soggy jord vil skade treet.

•  Spread mulch rundt bunnen av kobber bøk inntil den danner et sirkulært mønster, og når en 3 tommers dybde. Dette sparer jordfuktighet i sommer, og beskytter den grunne overflate røtter fra frostskader i vinter.

•  Drape en frost teppe over unge kobber bøketrær og fest den løst med hyssing når temperaturene er ventet å dyppe under 32 grader Fahrenheit. Demonter frost teppe når temperaturen moderat. Frostsikring kreves bare inntil bøketrær er 2-3 år gammel.

•  Beskjær blodbøk treet i vintermånedene når det er sovende. Fjern døde grener, som vises mørke i stedet for lys grå, nær stammen. Gjør kutt med en beskjæring sag. Finne og fjerne små suckers vokser fra siden av stammen, ved hjelp av håndbeskjæringssakser.