Hovudside

Hva er den beste typen i bakken basseng?

by Walther

Hva er den beste typen i bakken basseng?

Det er ingen enkelt beste typen i bakken basseng som passer alles behov. Hver type i bakken basseng har sine egne kostnader, installasjonstid, fordeler, ulemper og vedlikehold kostnader. Vurdere dine behov og ønsker før de bestemmer seg for hva slags basseng i bakken for å kjøpe.

In-Ground Vinyl Liner svømmebasseng


En i bakken, er vinyl-liner svømmebasseng en permanent tillegg til en eiendom, best egnet for de som ønsker å bli værende på den nedre enden av prisspekteret når det gjelder i bakken bassenger. Vinyl liner er lik som av til over bakken bassenger, men det blir begravd under bakken. Kostnadene ved en vinyl-liner basseng gjennomsnitt fra $ 30,000 til $ 60,000 med installasjon, avhengig av størrelse og alternativene du velger. Gjennomsnittlig installasjonstiden er tre uker lang, så det er best å starte installasjonen før sommeren nærmer seg hvis du vil ha den tilgjengelig for sesongen. Det vanligste problemet med vinyl-lags bassenger lekker returlinjer eller en rip i liner. De er tilgjengelig i mange størrelser og former for maksimal allsidighet og ønskelig i kaldt klima, på grunn av sin motstand.

In-Ground Betong svømmebasseng


En i bakken betong basseng er best for personer som ønsker å ha den høyeste kvalitet bassenget. De tilbyr maksimal allsidighet, med muligheten til å designe og forme bassenget slik du ønsker. Betong bassenger er den mest kostbare å kjøpe, alt fra $ 50,000 til $ 150 000 i den høyere enden av spekteret. Installere en konkret basseng tar minst to måneder og er veldig bråkete, med anleggsmaskiner på stedet. Betong bassenger er den mest holdbare og kan vare opp til 50 år. Den primære ulempen til betong i bakken bassenger er sjansen for å utvikle en lekker avløp system, noe som kan koste tusenvis å reparere.

Glassfiber og harpiks Shell svømmebasseng


Glassfiber og harpiks basert svømmebassenger er relativt ny til bassenget markedet. En glassfiber basseng er et skall av en plast mold. Kostnadene varierer fra $ 40,000 til $ 90,000 etter å kjøpe materialer og betale for installasjon. Det kan ta fra fire dager til to uker å installere. Den gjennomsnittlige levetiden for en glassfiber basseng er beregnet til 30 år. De mest vanlige problemer med glassfiber bassenger er kronglete, sprekker eller synker av skallet. Deres primære fordel er deres enkle installasjon og glatt overflate. Glassfiber bassenger er grunnere enn andre typer i bakken bassenger og har begrenset alternativer for reparasjon.

Andre faktorer


Andre faktorer å vurdere, uavhengig av hvilken type basseng du kjøper, er den enkel installasjon og tilgang til gravestedet. Få en tykk liner hvis du velger å melde deg på en vinyl i bakken basseng. Hvis betongen er det beste alternativet, velger sprøytebetong i stedet for sprøytebetong for lavere kostnader. Vurder også verdien av ditt hjem og hvordan bygge en i bakken basseng vil øke den.