Hovudside

Hvordan å rense huset Mold Med Peroxide

by Walther

Hvordan å rense huset Mold Med Peroxide

Hydrogenperoksyd er et effektivt rengjøringsmiddel som kan brukes på en rekke forskjellige overflater, og for en rekke rengjøringsformål. Hydrogenperoksid kan brukes i stedet for blekemiddel, mugg fjerning, gulv rengjøringsmidler og andre rengjøringsmidler. Hydrogenperoksid kan trygt brukes på klær, gulv, baderomsinnredning, hvitevarer og andre husholdningsartikler.
Blekemidler og andre vaskemidler kan la lukt og giftige rester på overflater. Hydrogen peroxide rengjør sikkert uten lukt, bivirkninger eller skader på miljøet. Hydrogen peroxide vil forlate ditt hjem forfriskende ren og bakterier gratis.
Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan fjerne mugg og mugg flekker fra husholdning overflater ved hjelp av hydrogenperoksid.

Bruksanvisning


•  Hell hydrogen peroxide i en sprayflaske. En sprayflaske gjør det lettere å dekke mugne overflate. Det er en god idé å bruke gummihansker ved håndtering av hydrogen peroxide og ved rengjøring mugne overflater.

•  Spot teste hydrogen peroxide før sprøyting på malte eller fargede flater. Hydrogenperoksid kan falme farger på samme måte som blekemiddel.

•  Spray hydrogen peroxide på den mugne overflaten. Spray overflaten tungt og sørg for at hele overflaten er mettet med hydrogen peroxide. Hvis du er sprøyting en vertikal overflate, for eksempel en vegg, spray fra bunnen og jobbe deg oppover. På denne måten vil noen drypp falle på den allerede våte underlag.

•  La sitte i 10 minutter. Dette gjør at hydrogen peroxide å drepe mold.

•  Bruk en skurebørste til å skrubbe bort mugg og å fjerne mugg flekker.

•  Tørk området med en ren og fuktig svamp. Skyll svampen ofte for å holde den ren, og for å sikre at alt av formen og hydrogenperoksyd rester fjernes.

•  Oppbevar sprayflaske som inneholder hydrogen peroxide i et mørkt rom. Hydrogenperoksyd mister sin effektivitet når de utsettes for lys.

Tips og advarsler


  • Når du rengjør mugne områder, ikke rør formen før sprøyting med hydrogenperoksid. Berøring av mugne området vil frigjøre muggsporer i luften og gjøre det vanskeligere å holde mold problemer håndterlig i future.If et område har en betydelig mengde av mold, bære en maske for å unngå å puste i muggsporer.
  • Ikke svelge hydrogen peroxide eller få den i øynene. Hvis dette skjer, få medisinsk hjelp eller ring Gift sentrum.Med US Department of Housing og Urban Development (HUD) uttalte i sin "Sunn Homes" publikasjon som hydrogen peroxide kan brukes til å drepe mugg, men at det ikke er tilstrekkelig forskning å anbefale bruken. HUD er usikker på hvilken støper hydrogen peroxide er effektiv mot eller hva de helsemessige farene kan være fra utstrakt bruk av hydrogen peroxide.