Hovudside

Hvordan Patch sprøytebetong Pools

by Walther

Hvordan Patch sprøytebetong Pools

Sprøytebetong er en type av sement og aggregatblanding som blandes med vann og sprøytes gjennom en høytrykksdyse mot overflaten av stålnett eller armeringsjern. Mens sprøytebetong er ofte en lapp selv, er det også det primære materiale i under bakken bassenger, som entreprenører deretter gips og noen ganger flis. Som de fleste byggematerialer, vil sprøytebetong etter hvert begynner å slites ned og utvikle sprekker og sprekker på grunn av generell slitasje-og-tåre. Heldigvis er det en ganske enkel materiale for å lappe.

Bruksanvisning


•  Bruk vinkelsliper for å utdype sprekk eller hull i bassenget til om en 1/2 tommers og deretter utvide begge ender av sprekken ved omtrent en tomme. Dette er nødvendig for å gi din lapp mer areal for å binde seg til.

•  Tørk bort skitt eller rusk fra sprekken med ren klut, deretter la sprekken tørke helt før du fortsetter.

•  Påfør en perle av caulk til hele lengden av sprekken med caulk pistol. Om nødvendig kan du bruke fingeren til DAB caulk dypere inn i sprekken. Du skal bare ha om en 1/4-tommers av caulk i sprekken for å gi plass til lappen.

•  Vent til caulk tørke, deretter blande bassenget patch blanding i henhold til instruksjonene på beholderen.

•  Fukt overflaten av sprekken med vann, deretter bruke sparkel for å bruke bassenget plasteret på sprekken.

•  Glatt lappen blandingen ned med sparkel. Gjør du det vil også tvinge blandingen dypere inn i sprekken for å gjøre en effektiv forsegling. Du kan også ønske å bruke en svamp på dette punktet og gni lappen blandingen ned for å gjøre det i hovedsak de samme tekstur som resten av bassengveggen.

•  Fyll bassenget umiddelbart etter at oppdateringen er ferdig. Gipsen må være under vann for å holde den fra sprekker som det setter. Hvis plasteret ikke vil være under vann før enn tre timer, drapere et vått håndkle over patch å holde det fuktig inntil bassenget er fylt.

Tips og advarsler


  • Du må tappe bassenget før følge denne guiden. Avhengig av bassenget, kan du være i stand til å gjøre dette manuelt, eller du må kanskje leie en pumpe maskin for å få vannet ut.