Lavendel Twist Redbud treet Wildlife Bruker


Lavendel Twist Redbud treet Wildlife Bruker

Judastre eller Cercis canadensis er en understory tre som vokser i høylandsskogsområdene i sørøst og mid-sør regioner i USA. Anlegget produserer prangende røde blomster som blomstrer tidlig på våren. Til tross for sin korte levetid har woody belgfrukt blitt en populær pryd lite tre dyrket i mange deler av USA. I dag har mange varianter blitt utviklet for bruk av huseiere og blomsterdekoratører, inkludert en lilla-blomstrete mønster, ofte kalt "Lavendel Twist" judastre.

Kjennetegn


Offisielt klassifisert som Cercis canadensis 'Covey,' lavendel Twist judastre er en redbud sorten som kjennetegnes av sine lange synkende skyer av lyse røde-lilla blomster som blomstrer tidlig på våren. Full høyde av disse plantene sjelden overstiger 10 fot, som treet vokser sakte, til slutt danner en hengende krone av moderat tetthet. Dette mangfoldet vokser på steder med fullt til delvis sol, og viser en god preferanse for de fleste jordtyper og moderat tørke.

Pollinering


The Lavender Twist, sammen med andre varianter av Redbuds, har fargerike blomster som kommer selv før våren skogen har helt budded. De Lavendel Twist blomster er rød til lilla i farge og form på lange hengende greiner. Noen ganger blomstene spire direkte fra stammen eller viktigste grenen, kun festet med en liten bladstilken. Blomstene bestøves av mange typer bier inkludert honningbier, humler, gjøk og Mason bier. Sommerfugler er også kjent for å besøke de fargerike blomster. På en side note, blomstene er også egnet til menneskelig konsum.

Fall Pods


I motsetning til de innfødte arter, pods av lavendel Twist som danner hvert fall ikke ha noen stor attraksjon for dyrelivet. Å være en sann legume, produserer treet en avling av pods, med hver og en som inneholder flere lys brune små frø. Imidlertid vil høsten avling av frø tiltrekke noen arter av ville fugler, som bobwhite vaktel, rose-breasted Grosbeak og kardinal.

Cover


På grunn av sine hengende greiner, moderat tykk krone og multistemmed bagasjerommet, kan dette dverg treet plantes i rader og langs vann bankene å gi dekning og ly for dyr, særlig fugler. Den store ulempen her er den korte livet av treet, som sjelden overstiger 25 år.

Sykdom Resistance


Dessverre, denne fargerikt utvalg av redbud treet arver mange av sykdom og skadedyr av sin ville forelder. Av særlig interesse for huseiere, landscapers og blomsterdekoratører er canker (en sopp), barken borer (et insekt) og verticillium wilt (også en sopp).


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler