Hovudside

Hvor å Endre en strømmåleren

by Walther

Hvor å Endre en strømmåleren

Endre strømmåleren kan være nødvendig hvis det de ringer er brutt, det er slitt ut, eller du oppgraderer til et mer effektivt system. Det er imidlertid en oppgave bare skal foretas av en profesjonell elektriker. Ethvert forsøk på å endre en strømmåler med en utrent person kan resultere i elektrisk støt, og er også sannsynlig et brudd på makt selskapets retningslinjer. Din strømleverandør vil ønske å sikre at det er riktig installert, har at sikkerhetsstandarder blitt overholdt, og at de aktuelle målingene har blitt tatt.

Bruksanvisning


•  Se på strømregningen, og sjekke hvem leverandøren er. Finn kundeservice hjelpetelefon nummer. Dette finner du på kontoutskriften, men du kan også logge inn på internett og søke på selskapets hjemmeside.

•  Kontakt nummeret og be om råd. Forklar at du ønsker å endre strømmåleren. Hvis du opplever problemer, inkludert de ringer gått for fort, funksjonsfeil eller syreskader, deretter fortelle rådgiver om disse.

•  Spør hvordan du endrer strømmåleren. La dem vite hvis du bytter leverandører, slik at du kan avgjøre kontoen din. Deretter, ta kontakt med din nye leverandør og be dem om å endre meter i stedet.

•  Bestill en time hos en ingeniør for en inspeksjon av strømmåleren. Informere ham om eventuelle problemer du har. Ingeniøren har verktøy og apparater som er egnet for testing av elektrisk krets. Han vil ta måleravlesninger, merk elektrisitet satt opp og bestiller riktig nye apparat for din eiendom.

•  Planlegg en passende tid for deg å være hjemme når den nye måleren er montert. Skifte meter innebærer å koble fra hovedstrømtilførselen til huset, kutte strømkabler og koble den nye måleren.

•  Hjemmeværende mens måleren er endret. Trekk ut alle dine apparater, og slå av alle bryterne som en sikkerhetsforanstaltning. Hvis du har mat i kjøleskapet eller fryseren, ikke glem å overføre den til en venn eller nabo kjøleskap for å sikre at det ikke går dårlig under prosedyren.

Tips og advarsler


  • Observere ingeniør mens han endrer strømmåleren. På den måten kan du lære hvordan det gjøres.