Hovudside

Slik fjerner Olive Oil Flekker fra Nylon

by Walther

Slik fjerner Olive Oil Flekker fra Nylon

Nylon er en type av syntetisk fiber som har en permanent trykk finish. Plagg laget av nylon er sterke, holdbare og enkle å ta vare på. Når olivenolje flekker oppstår på din nylon klær, er det viktig å behandle flekken så raskt som mulig. Olje-farget nylon kan være vanskelig å rense, og hvis stoffet blir tørket under olje flekken er fortsatt til stede, er den flekken sannsynlighet for å bli permanent.

Bruksanvisning


•  Legg din olivenolje-farget nylon plagget på en arbeidsflate. Dekk området av flekken med babypudder for å absorbere olivenolje. La babypudder for å forbli på stoffet i 20 minutter.

•  Børst av baby pulver med hånden og kast den i søpla. Hvis en synlig oljebeis fortsatt, gjentar du trinn 1 og 2 til baby pulver ikke lenger soaks opp noen av olivenolje.

•  Hell pulverisert vaskemiddel i en bolle. Tilsett nok vann til å lage en tykk pasta. Rør de to ingrediensene sammen.

•  Spre lim vaskemiddel over gjenværende olivenolje flekk på din nylon plagg. La pastaen sitte der i 15 minutter for å løsne flekken.

•  Fukt en gammel tannbørste og forsiktig skrubb olje farget område av nylon klær. Arbeid lim vaskemiddel i en såpe skum. Skyll plagget av med varmt vann.

•  Vask dine nylon klær i varmt vann med pulverisert vaskemiddel. Hang-tørke klær. Når det er tørt, sjekk for å sikre at hele olivenolje flekken har blitt fjernet. Gjenta disse trinnene for eventuelle gjenværende flekken.