Hovudside

Den beste måten å Shape Oleander Trees

by Walther

Den beste måten å Shape Oleander Trees

Oleander (Nerium oleander) vokser naturlig i en buskete skjema. For å trene den til å være et tre, må du fjerne alle grenene med unntak av én, som vil bli en koffert. Den beste tiden å beskjære oleander er etter den blomstrer i høst.

Forme


Du vil først kutte ned alle grener unntatt ett. Deretter stadig skjære vekk konkurrerende grener og avleggere fra utviklings stammen slik at trestammen form. Når stammen kommer til ønsket høyde, kan du tillate avleggere å utvikle slik at de glir ned til å danne greiner.

Vedlikehold


Å opprettholde sunne grener, sjekk oleander treet for død, ødelagt eller svak tre. Avskåret all den usunne tre, deretter beskjære tilbake de lange grener for å kontrollere størrelsen. Fjern lave avleggere fra stammen. Kombinere vekst forming med skjema forme å holde treet sunt.

Støtte


Mens oleander overganger til et tre, stammen trenger støtte for å støtte den oppreist. Man kan stake sålen avlegger ved hjelp av to bånd på hver side av anlegget, eller tre bånd for å danne en trekant rundt oleander. Ikke bind støtte for stram eller det kan skjære i tre.