Hovudside

Hvordan Reset Simplex 5000 Lock Kombinasjon

by Walther

Hvordan Reset Simplex 5000 Lock Kombinasjon

Simplex 5000-lock-serien er en linje av kombinasjons dørlåser produsert av Kaba Nord-Amerika. Låsene i denne linjen tillate brukere å sette en PIN-kode, som blir overført gjennom en trykknapp panel. Riktig oppføring av PIN-koden kan du åpne døren. Hvis du glemmer dette nummeret, må du nullstille Simplex 5000 kombinasjon. Selskapet anbefaler å ansette en profesjonell låsesmed.

Bruksanvisning


•  Fjern låsen fra døren. Dette er en to-trinns prosess, som innebærer fjerning av den ytre delen av låsen (delen med trykk-knapp-panelet), så vel som den indre del. Først løsne og fjerne de fire skruene på den indre delen av låsen med en stjerneskrutrekker. Når skruene er fjernet, vil du nå være i stand til å skyve de to stykker av låsen av døren.

•  Expose kombinasjonen kammeret. Dette er en tre-trinns prosess. Bruk først din Phillips skrutrekker for å løsne og fjerne de to skruene på bunnplaten, som ligger på utsiden stykke låsen (den delen med trykknapp panel). Deretter bruke skrutrekker for å løsne og fjerne skruene som fester kombinasjonen kammer forsamlingen; Dette er i utgangspunktet et stykke materiale som beskytter den øvre del av kombinasjonen kammeret. Til slutt bruker du skrutrekkeren for å løsne og fjerne skruene som holder dekselet støv på plass (støvdekselet er en tre-sidig stykke som beskytter baksiden og sidene av kombinasjonen kammer).

•  Gjenopprett den gamle kombinasjonen. Dette er det første skrittet for å tilbakestille låsen og etablere en ny kombinasjon. Først roter reset cam (dette er en sirkulær knott nederst kombinasjonen kammer) så langt det vil gå mot toppen av enheten. Dette vil frigjøre de fem kode tannhjul fra sin riktige innretting med de L-formede ben (alle disse komponenter er plassert vertikalt på den ene siden av kombinasjonen kammer). Undersøke koden tannhjul; hver skal nå bli justert ved en litt forskjellig avstand fra den tilsvarende L-formet ben. Finne kodeutstyr som har beveget seg lengst bort fra sin L-formede benet. Dette er det første nummer i kombinasjon, slik at hvis det er den tredje kodeutstyr fra toppen, betyr at tallet "3" er den første kombinasjonen nummer. Trykke på tasten stammen (en knapp ved siden av koden gear og L-formet ben) ved hjelp av en flat skrutrekker; Dette vil flytte utstyret hodet tilbake til sin opprinnelige innretting med L-formede ben. Nå finner du denne koden utstyr som er den nest lengst unna sin L-formet ben; Dette er det andre tallet. Pressen at tallene tilsvarende nøkkel stammen. Fortsett slik til du har fått hele kombinasjonen på plass. Hvis en kode gir ikke bevege seg bort fra sin L-formet ben i det hele tatt når du rotert på reset-cam, så at nummeret ikke er inkludert i låsen kombinasjon.

•  Skriv inn en ny kombinasjon for låsen. Først trykker koden endring knappen på toppen av kombinasjonen kammeret. Deretter roter reset cam på nøyaktig samme måte som beskrevet i trinn 3. Nå, trykker du på tasten stilk knappene i den rekkefølgen av din nye kombinasjon. For eksempel, hvis du vil at den nye kombinasjonen å være 5-3-1, trykker du først på nederste nøkkelen stammen, etterfulgt av den tredje laveste nøkkel stammen og til slutt den øverste nøkkel stammen. Du trenger ikke å bruke alle fem nøkkel stammer i den nye kombinasjon. Finn glideknappen nederst i kombinasjonen kammeret (helt i bunnen av enheten, under reset cam). Trykke den oppover; Dette vil sette ny kombinasjon. Rotere reset cam tilbake i sin opprinnelige posisjon.

•  Sett kammeret forsamlingen, som du demontert i trinn 2. Snu trinnene i trinn 2 til riktig installere alle tre komponentene.

•  Sett den indre og ytre deler av låsen til døren. Reversere instruksjonene fra trinn 1 til ordentlig feste låsen til døren.

•  Test ny kombinasjon for å sikre at det fungerer. Hvis den ikke gjør det, gjentar du trinn 1 til 6. Dersom problemene vedvarer, kontakt Kaba Nord-Amerika for å få hjelp.

Tips og advarsler


  • Kontroller at du tar til etterretning den nye kombinasjonen, så du ikke glemmer det.
  • Trinnene 1 til 3 kan også bli brukt for å gjenvinne låsen aktuelle formasjon.
  • Kaba Nord-Amerika minner forbrukerne at trinnene ovenfor er utformet for teknisk kyndig låsesmed og annet personell. Hvis du ikke faller inn i en av disse yrkeskategorier, oppfordrer selskapet du å ringe sin tekniske støttelinje på 800-849-8324.