Hovudside

Blomster som blomstrer i et temperert Vinter

by Walther

Blomster som blomstrer i et temperert Vinter

Blomster som blomstrer i tempererte vintersoner vokser hovedsakelig i nedre USA. Dette inkluderer US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 5 til 9. Planter som blomstrer i vinter selges i hagesentrene og elektroniske kilder. Du kan starte dine egne planter fra frø.

Camelias


Camelias produsere skinnende grønne, ovale blader og kremfargede blomster som avgir en søt duft. Avhengig av art, kan de blomstre i begynnelsen av oktober til januar, januar til mars eller april til mai. De er hardføre i USDA sone 7 til 9.

Faste Rose


Fastetiden rose produserer blomster i grønt, krem ​​og rosa. Dette flerårig eviggrønne trives i USDA sone 6 til 9. Det krever godt drenert, kompostert jord. Faste rose vokser til en høyde på 14 til 18 inches og en bredde på 12 til 18 inches.

Krokus


Krokusene vokse i USDA anlegget hardførhet soner 3 til 8, som omfatter de lavere sørlige og øvre nordlige statene. De vokser ut av stengelknoller, som ofte feilaktig kalt pærer. Koppen formede blå, fiolett, stripete, gule eller hvite blomster av disse lavtvoksende planter presse gjennom snø på senvinteren i de øvre stater.

Cyclamen


Ofte gitt som gaver i potter, Cyclamen trives i bakken når plantet i henhold løvtrær --- tilbyr flekkete sollys --- i sone 6 gjennom 9. Cyclamen, blomstene som er hvite, rosa, lilla og blek-rosa, nå en høyde på 3 til 4 inches.