Hovudside

Verktøy for rengjøring en Porcelain Cooking Surface

by Walther

Flat top ovner er mye lettere å holde rent enn ovner med avtakbare metall brennere og drypp panner. Det er noen spesielle verktøy å bruke når du rengjør porselen matlaging overflater, imidlertid. Noen feil de vil ripe og ødelegge overflaten, mens andre vil ikke skikkelig rent i det hele tatt. Bruke de riktige verktøyene vil sikre overflaten ditt porselen matlaging en lang levetid og holde det ser ny.

Scrubbere


Bruk en myk scrubber for eksempel en Scotch-Brite pad. Ikke bruk metall scrubbere eller stålull, som de vil lage riper i overflaten av matlaging området. Bruke nøye en spesial kjøpt skrape eller et barberblad i en holder å vaske av sta fast-on flekker.

Rengjøringsmidler


Bruk riktig renere. Noen komfyr topper har spesifikke rengjøringsmidler som er tilgjengelige. Disse rengjøringsmidler ikke bare rengjøre overflaten, men de også beskytte den mot fremtidige riper og brannsår. Sjekk produsentens retningslinjer for nøyaktig hvilken type og merke av renere det antyder. Ellers bruker bare mildt oppvaskmiddel for å holde porselen overflater rene. Ikke bruk rengjøringsmidler med blekemiddel eller ammoniakk.

Tørk av alt av støvsugeren. Tørk overflaten med papirhåndklær. Left renere rester vil lukte neste gang du slår på brenneren. Hvis du bruker en porselen grillpanne, kunne renere forurense maten.

For vanskelige flekker bruker støvsugeren, spre det over hele kokeflaten og la den sitte i ca 30 minutter. Komme tilbake og bruke en myk scrubber å jobbe flekker løs. Tørk av med en fuktig svamp for å fjerne renere og flekker. Gjenta om nødvendig.

Lag din egen rengjøring lim ut av natron og vann hvis du ikke ønsker å bruke kommersielle kjemikalier. Påfør lim til matlaging overflaten. La den sitte i ca 30 minutter, og skrubb med et ikke-slipende skrubber.

Tips


Sørg for at bunnen av gryter og panner er ikke vridd før du bruker dem på en porselens matlaging overflaten. Også sørge for at de er helt ren og tørr.

Hvis det oppstår søl mens matlaging, rense dem opp umiddelbart. Dette hindrer at ingredienser fra brenning og stikker, noe som krever mye mer arbeid å fjerne.

Rengjør overflaten med en gang etter bruk. Leaving søl å rydde opp senere bare gjør jobben vanskeligere. Rengjør ovnen mens den fortsatt er varm, og alt du trenger er oppvaskmiddel og en myk svamp.