Hovudside

Hvordan passere en § 8 Inspeksjon

by Walther

Hvordan passere en § 8 Inspeksjon

Hvis du er eier eller leder av et leilighetskompleks eller eiendom for lav inntekt enkeltpersoner, du kan, til tider, må gjennomgå en § 8 inspeksjon. Denne kontrollen utføres av en agent i USA Department of Housing og Urban Development, eller HUD. Din eiendom må passere inspeksjon for å være, eller fortsette å bli ansett som en § 8 eiendom. Bestått inspeksjon krever at du utfører rutinemessig vedlikehold for å gjøre eiendommen et trygt levende sted for sine beboere.

Bruksanvisning


•  Sjekk alle verktøy og apparater i hjemmet for å sørge for at de er slått på og i orden. Apparater for å sjekke inkluderer kjøleskap, vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskmaskin. Vann og elektrisitet må leveres til enheten.

•  Undersøk hjemmet belysning og elektriske komponenter. Hvis noen lysbryter deksler eller elektriske bytte plater mangler eller er skadet, erstatte dem. Også erstatte manglende lys dekker eller globuser.

•  Kontroller at hjemmet vinduene ikke er malt lukket. Windows er ofte malt lukket under maleriet av hjemmet, men vinduer må kunne åpnes. Sjekk alt av maling i hjemmet. Hvis det er peeling eller kuttet, ta den ut og male. Likeledes, hvis hjemmet er malt med blyholdig maling, fjerne den og bruke ikke-blyholdig maling på boligen.

•  Sett på plass eventuelle dører som ikke værinformasjonen stramt, slik som dører som gjør at kald eller varm luft å lekke gjennom. Hvis låsene er skadet på noen dører, erstatte dem.

•  Bytt batterier i røykvarslere. Avhengig av størrelsen på hjemmet, må du kanskje ha mer enn én røykvarsler.

•  Still varmtvannsberederen temperatur mellom 100 og 120 grader Fahrenheit. Hvis kjøleskapet temperaturen er mer enn 38 grader Fahrenheit, sette den til et lavere tall fordi dette er for høy.

•  Sørg for at hjemmet har tilstrekkelig ventilasjon, slik som vinduer eller ventiler. Bad, for eksempel, vanligvis trenger å ha et vindu som kan åpnes eller et luftesystem. Hvert rom skal ha minst ett vindu.

•  Fjern eventuelle hindringer fra hjemmet takrenner eller reparere takrenner om nødvendig. Sikre huset eller leiligheten nummer er klart synlig utendørs. Disse kan trenge å bli vist forskjellig avhengig av området der du bor.

Tips og advarsler


  • Hold eiendom i trygge, stand hele året. Hvis en § 8 inspeksjon er annonsert plutselig, er du sannsynligvis ikke å ha den tiden som trengs for å gjøre større reparasjoner.