Hovudside

Hva er meningen med Mixed rosa og røde roser?

by Walther

Hva er meningen med Mixed rosa og røde roser?

I århundrer har folk tillagt symbolske betydninger til blomster. Appelsinblomster betegne fruktbarhet, mens tusenfryd betegne uskyld; nelliker symboliserer fascinasjon, mens liljekonvaller bety sødme. Roser er intet unntak til denne praksisen. Skjønt, generelt sett, de er assosiert med romantikk, deres betydning varierer stort avhengig av deres farger. Rosa roser symboliserer noe annet enn røde; når de blandes sammen, representerer de en syntese av begge sine betydninger.

Betydning av Pink Roses


Rosa roser er forbundet med følelser av takknemlighet og takknemlighet. Blant alle rose farger, synes rosa å formidle den mest sødme og milde beundring. En bukett med rosa roser er en måte å si, & ldquo; takk & rdquo; eller & ldquo; jeg setter pris på deg & rdquo.;

Betydning av Red Roses


Røde roser symboliserer lidenskap, kjærlighet og begjær. Av alt rose farger, er rødt den mest uttrykksfulle av romantisk kjærlighet. En bukett med røde roser formidler følelser som, & ldquo; Be mine & rdquo; og & ldquo; Jeg ønsker deg & rdquo.;

Betydning av Mixed Pink and Red Roses


Blande rosa og røde roser sammen i en bukett kommuniserer både takknemlighet og kjærlighet. De respektive betydninger av de rosa og røde roser er syntetisert i et enkelt uttrykk. I en bukett, er denne kombinasjonen kanskje mer betydningsfull enn en bunt av utelukkende rosa eller utelukkende røde roser; kommuniserer de positive og rørende valpen av både farger: & laquo; Jeg setter pris på deg og jeg elsker deg & rdquo;. En bukett med både rosa og røde roser er en ideell gave på Valentine & rsquo; s Day, fordi det viser ikke bare lidenskap men takknemlighet. Av samme grunn er det en passende bukett å feire betydelige jubileer i et ekteskap eller annen kjærlighetsforhold.

Typer av Pink Roses


Det finnes mange varianter av rosa roser å velge mellom. De varierer i lengde, bloom størrelse og form. For eksempel, rosa kjæreste roser, også kjent som miniatyr roser, stammer funksjonen måler ca åtte inches eller mindre, og blomstrer en omtrentlig størrelse av kvartalene. Rosa kål roser funksjonen stammer ca 12 inches lang og tett utseende oppblomstringer pakket med hundrevis av kronbladene.

Typer av Red Roses


Som tilfellet er med rosa roser, er det flere varianter av røde roser, hver med en særegen lengde, blomst størrelse og form. Røde spray roser funksjonen stammer måle om en fot og hver stilk viser en prangende spray av flere kvartal store blomster. Red hybrid te roser har lange stilker, alt fra ca. 24 til 60 eller flere inches, og elegante, langstrakte, cup-lignende blomster.