Hovudside

Hvordan Clean vegetabilsk olje Off Suede Shoes

by Walther

Vegetabilsk olje dryppet eller sølt på semskede sko later en mørk flekk. Rask handling fra du kan ta vare på dette, men. Jo lenger du venter med å behandle olje på semsket skinn, jo vanskeligere kan det være å fjerne oljen - så handle raskt. Du trenger ikke mye å rengjøre den; du kan faktisk ha de nødvendige ingrediensene i kjøkkenet ditt. Hvis du ikke gjør det, vil du være i stand til å finne det riktige produktet lett nok på din dagligvarebutikk.

Bruksanvisning


•  Plasser de olje farget semskede sko på tørkepapir. Håndklær vil beskytte andre overflater fra produktet du vil bruke. Eller du kan bare gjøre dette utendørs hvis været er fint.

•  Dekk vegetabilsk olje flekken fullstendig, og så snart som mulig, med maisstivelse. Trykk på maismel lett inn i Suede, som foreslått av MrsCleanUSA.com. Cornstarch er et utmerket materiale for å absorbere oljer.

•  La cornstarch god tid til å absorbere så mye olje som mulig. MrsCleanUSA.com anbefaler å la den sitte i minst en time. Hvis du velger, kan du også la den stå på over natten.

•  Trykk skoen mot en hard overflate for å riste av maismel. Bruk tørr papirhåndklær til å tørke bort mer av maismel og deretter avslutte med å pusse den semsket skinn med en semsket pensel. Hvis noen misfarging blir borte, kan noe olje bli liggende. Søke på nytt maismel og la den sitte i en time eller ovenight før børste det bort.

Tips og advarsler


  • Stylephyle.com antyder talkum som et alternativ til å bruke maismel. Bare la den på over natten og børste den av i morgen.
  • Hvis noen misfarging fra oljen vedvarer, kan du bruke en kommersiell semsket renere på skoene.