Hovudside

Planter Giftig for Sugar Glider

by Walther

Planter Giftig for Sugar Glider

Sukker seilfly er lekne dyr som klatrer på alt de kan, særlig anlegg. Disse dyrene lever i trær i naturen, så ikke bli overrasket hvis de leder for eventuell grønne. Planter er et fint tillegg til en sukker glider bur, men så mange planter er giftige for seilfly at du må sørge for hva du bruker er trygge.

Sample Giftige Planter


Glider-giftige planter er ikke raskt kategorisert i bestemte familier eller slekter, så du må sjekke ut hver plante før du lar en glider i nærheten av det. Vanligste giftige planter inkluderer kirsebær, mandel, sedertre, laurbær og fersken trær; azalea, rabarbra og søt ert løv; catnip; og misteltein og kristtorn bær. Furu og gran er også giftig, og spon laget av disse trærne, samt seder, ikke er anbefalt til bruk som fôr.

Typer reaksjoner


Reaksjonene på giftige planter varierer fra hudirritasjon til forgiftning hvis glider berører eller napp på den giftige planten. Nettstedet Gliderpedia bemerker at fenoler, eller oljer, fra tresorter som furu kan forårsake lungeirritasjon. Unngå planter behandlet med plantevernmidler, selv om selve anlegget er vanligvis greit for seilfly.

Foreslåtte løsninger


Association of Sugar Glider Veterinærer anbefaler å bruke kunstige planter bør du ønsker å ha løvverk i din glider bur. Vask disse hver par uker, og sikre at du skylle noen såpe helt av.