Hovudside

Typer av italiensk Fig Trees

by Walther

Typer av italiensk Fig Trees

Flere fig tre varianter stammer fra Italia, et land med moderat klima kreves for voksende disse trærne. Fikentrær produsere frukt avlinger i juni til november, avhengig av været. Den gjennomsnittlige høyden av disse trærne er 15 til 30 fot når moden, selv om noen trær nå opp til 50 fot. Fiken frukt vanligvis har mørke-brun eller grønnaktig skinn som er lett å skrelle.

Paradiso


Paradiso fikentreet stammer fra den nordlige italienske byen Genova, så dette fikentreet er også kalt en Genoa treet. Dette treet når høyder på opptil 25 fot når modne. Innhøstingen tid for Paradiso er august og september. Dette saftig fig har grønn hud og rødlig masse. Paradiso trær tåler kaldt vær så lavt som 15 grader Fahrenheit.

Tarantella


Den Tarantella fikentre navn er avledet fra Taranto by, en by i Sør-Italia hvor treet kommer fra. Når moden, dette fikentreet høyde i området fra 20 til 25 fot. Dette treet har to avlinger av fiken frukt i september til begynnelsen av oktober. De runde Tarantellas har brun hud og saftig, søt frukt.

Hvit Triana


The White Triana fikentreet stammer fra Triana, et lite samfunn i Italias Toscana-regionen. Dette treet vokser opp til 25 meter høy når moden. Frukten av hvite trianas har gulaktig hud og saftig, rødlig kjøtt. Triana fikentrær har en utvidet tid for innhøsting fra juli til september. Den hvite triana må beskyttes i løpet av vinteren når det er først dyrket.

San Pietro


San Pietro Fiken vokse på San Pietro Island i Middelhavskysten, mindre enn 10 miles fra Sardinia, Italia. Fiken ble oppkalt etter San Pietro, en ikonisk figur i katolisismen. Denne katolske helgenen bursdag er på den første dagen dette fikentre bjørner frukt: 29. juni Treet fortsetter å bære frukt til september. Den første avling av frukt i sommer vokser på egen hånd, men den andre avling i september krever pollinering. Frukten hud har en mørk brun farge og frukten har en rødlig farge. Dette treet vokser opp til 15 til 20 fot.