Hovudside

Slik fjerner Klistremerker Fem enkle måter

by Walther

Slik fjerner Klistremerker Fem enkle måter

Det er uunngåelig - noe du kjøper vil ha et klistremerke som ikke vil løsne lett. Selv klistremerker med de mest gjenstridige limet kan komme av de fleste overflater hvis du prøve forskjellige metoder. Bare ikke bruk løsninger eller slipemidler som kan ripe, blir misfarget eller på annen måte skade deg ny vare. Kom i gang ved å prøve en av disse fem enkle metoder for å fjerne klistremerker.

Bruksanvisning


•  Bløtlegg element i en bolle eller vask med varmt såpevann - hvis vannet ikke vil skade det. Tilsett litt eddik hvis du vil. Du kan også suge flere hvite papirhåndklær i varmt vann og legg dem over etiketten. Hvis limet er vannløselig, vil vannet løse opp limet og etiketten vil frigjøre. Hvis det ikke fungerer, eller forlater biter av etiketten intakt, tørke av elementet og fortsette til trinn 2.

•  Varm opp klistremerke med en håndholdt hårføner hvis elementet er av plast, glass eller tre. Trekk opp den ene kanten av klistremerket og drar den bort fra overflaten som du fortsetter å bruke varme mellom klistremerke og overflaten. Hvis du prøver dette på en metallgjenstand, slitasje arbeidshansker for å beskytte hendene fra den varme overflaten.

•  Påfør salatolje eller bad olje til overflaten av etiketten. La det trekke i noen minutter. Skrape klistremerke av, ved hjelp av kjedelig kanten av en middag kniv.

•  Skrap av et klistremerke, ved hjelp av en enkelt kant barberblad holdes i en rett vinkel til overflaten. Bruk denne metoden bare på overflater som glass som ikke vil bli skjemmet av bladet.

•  Påfør et flekkfjerningsmiddel eller fett remover produktet til klistremerke. Skrape på etiketten litt å utsette den klebrige underpart. Suge en papirhåndkle med fjerner og legg den over klistremerke, deretter skrape klistremerket. Ikke prøv denne metoden på en myk plast element.

Tips og advarsler


  • Vannløselig lim vanligvis brukes for større etiketter og brukes på bare en del av klistremerke, ifølge University of Kentucky Cooperative Extension Service.
  • Soaking i vann kan gjøre et trykkfølsomt klistremerke vanskeligere å fjerne.
  • Test hver klistremerke-fjerning metode i et lite synlig sted for å sørge for at det ikke vil skade elementet.