Hovudside

Plant & Palm Tree Nursery Informasjon

by Walther


Familieeide og drives barnehager kan vanligvis være grunnlag for å få mer kunnskapsrike ansatte, som er mer investert i kundetilfredshet, enn de utendørs avdelinger Oppussing varehus. Spesialiserte operatører vanligvis har tilgang til sjeldne planter, sammen med omfattende on-hånd bestander av mindre spesialiserte palmer og andre tropiske planter. Videre eiere / operatører tilbyr vanligvis levering, planting og landskaps alternativer. Selv med riktig pleie, kan palmer overleve en bred diaspora av klima, de blomstre lettest i sørli grad av USA mest spesialiserte leverandører kan derfor bli funnet i California, New Mexico, Texas og Florida.

Plant & Palm Tree Nursery i California


Jungle Music Palms & Cycads (junglemusic.net) ligger i Encinitas, ca 25 miles nord for San Diego i San Diego County. Dette familieeide og familiedrevne selskapet har vært i bransjen siden 1977, har spesialisert seg på sjeldne trær, og bestandene en kvart million planter fra over 1100 arter i mer enn to dekar av drivhus som vises på to miles av skjerm tabeller. Det holder alle størrelse palmer og cycads, fra frøplanter å modne, landskaps-klar trær. All Jungle Music lager er dyrket fra frø, unngå tap som kan resultere fra acclimating planter kjøpt inn fra meglere. Barnehagen er stolt av det uvanlige, slik som sine 300 skygge-foretrukne arter, sine mange blå-bladde planter og dens arter som kan vokse til over 100-meter høye.

Plant & Palm Tree Nursery i New Mexico


Guzman Greenhouse (guzmansgreenhouse.com) i Los Cruces er den største detaljhandel hage barnehage i sørvestlige New Mexico. Dette familieeide og operert virksomhet har to steder og - selv om ikke spesialiserer utelukkende i palmer - sitt lager er betydelig og sin kompetanse enorm. Spesialister er tilgjengelig for å gi råd om arter, trolig moden størrelse, vanning, soleksponering, beskjæring, jord krav og befruktning. "Spør Gary" linken på Guzman Greenhouse nettstedet er en uvurderlig ressurs, bestreber å svare på alle mailet forespørsler innen en enkelt dag.

Plant & Palm Tree Nursery i Texas


Texas Palms (texaspalms.com) ligger i Kingwood, Texas, 30 miles sør for Houston. Barnehagen har spesialisert seg på utbredelsen av hardføre palmer som trives i de noen ganger frostutsatte deler av det sentrale Texas der de fleste av statens store befolkningssentra er å bli funnet. Bedriftseieren, Mark Chambers, har land beholdningen i nærheten av Galveston, Texas, hvor han dyrker ulike arter av dato palm ment å være motstandsdyktige mot de lokale forholdene. Mye av sin virksomhet er generert av sourcing sjeldne og vanskelige å finne prøver for landscapers og private kunder, og han tilbyr en full-service installasjon service for hele sin beholdning. Slik er Texas Palms 'satsing på kundetilfredshet at barnehagen ikke er en åpen-to-the-offentlig detaljhandelsvirksomheten; innkjøp og ettervern er tilgjengelig gjennom avtale.

Plant & Palm Tree Nursery i Florida


Real Palmer (realpalmtrees.com) drive virksomhet her i Englewood, Florida, ca 30 miles sør av Sarasota. Barnehagen utelukkende aksjer palmetrær, og tilbyr et bredt utvalg av de vanligste variantene sammen med en opptelling av sjeldne og eksotiske arter fra hele verden, og tilfredshetsgaranti alle salg med en ekthets støttet av en full refusjon. Trær er delt inn i tre kategorier; små, som modnes på mellom 1 og 4 meter; medium, med forfall på mellom 5 og 9 fot; og store, som modnes på mellom 10 og 54 fot. Real Palmer nettstedet tilbyr full akklimatisering og omsorg råd, landskapsforming og interiørdesign ideer, og kjøp gjort gjennom området er ofte tilbys til rabatterte priser og med gratis frakt.