Hovudside

Tips om Moving tunge gjenstander

by Walther

Tips om Moving tunge gjenstander

Noen tungløftesituasjoner rundt huset ikke alltid ringe for en profesjonell mover, spesielt når du bare gjør en liten ommøblering. Med riktige forberedelser og noen nyttige tips, trygt å flytte tunge gjenstander er lettere oppnås enn du kanskje tror.

Stretch Først


Selv om du bare planlegger å flytte ett tungt element, gi musklene tid til å varme opp. Det kan føles rart å forberede for en kort bevegelse sesjon slik du ville forberede en triathlon, men det samme konseptet gjelder. Aldri utsett musklene dine til noen form for intens trening, men kort, uten å strekke først. Hoppe rett inn i flytteprosessen uten oppvarming øker sannsynligheten for skade.

Bestem Moving Sti


Ved flytting av tunge gjenstander, bruke hodet er like viktig som å bruke musklene. Plan før du løfter; studere objektet og bestemme på den mest effektive ruten i å få det til sin tiltenkte destinasjon. Dette gjør at du kan fange eventuelle bekymringer på forhånd før du plukke opp objektet og oppdage det når det er for sent. Fjerne alle mulige hindringer og gjøre alt som er mulig for å gjør veien mer imøtekommende, slik som propping åpne døren du bruker.

Push, ikke trekke


Hvis et objekt er for tung for løfting, sette deg selv i en posisjon til å presse den i stedet for å trekke det når det er mulig. Pushing er tryggere og gir deg mulighet til å sette mer anstrengelse i å flytte objektet. Ta hensyn til overflaten under deg når presser; du kan skade gulvet. Plassere tepper eller aviser under objektet før du skyver beskytte gulvet og gjøre det lettere å presse.

Unngå Bruke Tilbake


Sørg for at bena ta mesteparten av vekten, ikke ryggen. Komme i riktig posisjon når du løfter, noe som betyr å bøye knærne og holde ryggen rett hele tiden. Aldri bøye seg for å plukke opp noe. I stedet utføre en husokkupasjon handling. Ta mer press på ryggen ved å få armene og magen involvert i prosessen; stramme musklene dine til å generere ekstra styrke for løfting.