Hovudside

Hvordan childproof en balkong

by Walther

Hvordan childproof en balkong

Hver dag i amerikanske akuttmottak, er ca 8000 barn behandlet for fall relaterte skader, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Spille på balkongen der du har fantastisk utsikt og avslappende stunder kan gjøre barnet ditt en del av den statistikken dersom området ikke er riktig childproofed. Skyhøye leiligheten balkongene er ikke de eneste risikable områder. Selv en andre historien loft, bør en veranda ut av ditt eget soverom eller en lav balkong sitter noen få meter over hagen din være utstyrt med sikkerhetsutstyr som vil holde barnet sikre hjemme.

Bruksanvisning


•  Rist balkongrekkverket, tråkke på hver tomme av gulv og inspisere balkongvegger for sprekker. Ansette en bygning profesjonell til å erstatte noen del av balkongen som er vaklende, svak eller sprukket.

•  Flytt potteplanter, møbler, griller og andre gjenstander unna rekkverk for å hindre at barn forsterke seg opp over rekkverket. Forankre store gjenstander hvis det er mulig å forhindre barn fra å skyve dem tilbake mot rekkverket. Knytte stoler og bord sammen med sikkerhetskabler til å lage møbler for vanskelig for et barn å flytte på egen hånd, plasserer sandsekker rundt hvert objekt eller installere dekk ankere i en spile balkong gulvet og fest møbler til dem.

•  Mål avstanden mellom gulvet balkong og den øverste kanten av rekkverket. Kontakt din byens kontor med kode håndhevelse for å verifisere at rekkverket er tilstrekkelig høy. Balkonger i eldre boliger viser ikke nødvendigvis den gjeldende sikkerhetskoder og bør bygges opp igjen.

•  Installer skyve uttaket dekker på noen balkongutsalgssteder. Sand ned eventuelle splinter eller skarpe kanter på tre spiler eller lameller. Sand ned noen deler av malingen, påføre et lag med primer og male ved hjelp utvendig maling.

•  Installer en barnesikringen på døren som fører til balkong. Kontroller at du og andre voksne kan åpne døren raskt i nødstilfeller, råder Consumer Product Safety Commission.

•  Mål avstanden mellom spiler i balkongrekkverket og avstanden mellom gulvet balkong og rekkverk er nederkant. Hvis det er hull på 3 1/2 inches eller mer, US Department of Housing og Urban Development foreslår å opprette et rekkverk vakt. Kjøpe ruller med klar balkong vakt plater og bruke en hullemaskin til å lage hull som stille opp med toppen og bunnen av spiler med intervaller på et par meter. Fest folien med plast strips. Hvis du utvide duk hele veien til balkongens gulvet, kurve den nederste kanten av folien slik at materialet ligger flush på gulvet og bruke gardinene skruene for å feste den.

Tips og advarsler


  • Balkongene på en venns hus, på et hotellrom eller i et cruiseskip hytte kan ikke være trygg for barn, og du kan ikke installere rekkverk vakter i løpet av en helg borte. Når du forlater hjemmet, er den sikreste tingen å gjøre å holde kontrollert barn av balkonger helt. En bærbar dør alarm festet til balkongdøren vil varsle deg hvis et barn åpner det.
  • Ulykker kan skje raskt når du har nysgjerrige, ressurssterke barn. I tillegg til childproofing hver balkong, lære barn at disse områdene er off-limits når voksne ikke er tilstede.
  • Dekks nettingen kan også brukes som et rekkverk vakt ifølge HUD, men er mye mer merkbar enn en klar vakt.