Hovudside

Hvordan virker en Maglite Switch fungerer?

by Walther

Maglite lommelykter er laget for å tåle de utilsiktede påkjenningene av menneskelig eierskap. I likhet med pære, batterier eller fjærer, kan bryteren på din MagLite må byttes ut på et tidspunkt - men inntil da, vil den fortsette å arbeide i en ganske grei måte.

Drift


Avhengig av størrelsen på lommelykten, vil det fungere på litt forskjellige måter. Du vil trykke en gummi sperreknapp som er plassert enten på siden av håndtaket eller på basen hvor batteriene er lastet på mindre modeller.

Hvordan det fungerer


Bryteren er plassert mellom batteriene i din Mag-Lite lommelykt og gummisperreknappen. Når gummien sperre trykkes ned, trekker bryterstrømmen fra batteriene for å belyse lampen.

Jobber Ikke


Hvis du kjenner dine batterier og pære er friske, må du kanskje erstatte bryteren. Skifte din MagLite bryterenhet vil ikke være vanskelig; du trenger en hex-ledet unbrakonøkkel. Instruksjonene kan være forskjellig for mindre modeller, men for de fleste håndholdte Maglite lommelykter prosedyren er grei. Å erstatte bryteren, må du skru av lampen montering og fjerne pære. Deretter klemme gummisperre og trekk den ut av kroppen. Sett den riktige størrelsen på umbrakonøkkelen inn i festeskruen på bryteren forsamlingen deretter skru skruen tre omdreininger mot klokken, og slipper bryteren forsamlingen. Trykk ned på forsamlingen og trekk den ut baksiden av lommelykten. Erstatte den med en ny en, tilgjengelig gjennom MagLite kundeservice på linken i Resource delen.