Hovudside

Hvordan behandle Iced Roof Eaves

by Walther

Hvordan behandle Iced Roof Eaves

Nesten alle hus i vinterlig klima kan gi deg definisjonen av en is dam, eller peke det ut på deres eget hjem. Isen dammer oppstår når varm loftet luft, en vanlig foreteelse fordi varmen stiger, kommer i kontakt med taket snø. Den smelter snøen renner inn kjøligere takskjegget eller overheng, og refreezes. Hvis venstre ubehandlet, demningene hindre at vann renner av taket, og det kan sikkerhets opp under helvetesild, forårsaker lekkasjer og andre vannskader. Kurere dine isen dammer billig uten kjemikalier som kan skade taket.

Bruksanvisning


•  Fjern så mye snø som mulig med et tak rake. Disse raker, tilgjengelig på maskinvare og Oppussing butikker, er utstyrt med en lang håndtak og en sopelime hode eller butt skrape overflaten for å effektivt fjerne snøen uten å skade taket.

•  Fortsett å skyve snø fra taket med rake til flertallet av det er borte.

•  Skjær bena fra ett par strømpebukse. Fyll hver etappe tre fjerde fulle med en miljømessig trygg is smelte anbefales til bruk på taket. Bruk aldri produkter som inneholder natriumklorid, magnesiumklorid eller urea, da disse kan skade takmaterialet.

•  Bind åpne endene av strømpebukse med et stykke hyssing. Still truse slangen vertikalt på taket, slik at hver ende for å henge over takfot og takrenner. Bruk din taket rake eller et kosteskaft for å manipulere strømpebukse beinet på plass. Strukturen av strømpebukse danner en kanal som smelter isen og tillater vannet å renne av takskjegget og inn i rennene til bakken nedenfor.

Tips og advarsler


  • Kontakt en profesjonell taktekker eller entreprenør hvis isen dammer er stor og denne metoden er mislykket.
  • Unngå å klatre den glatte taket for å fjerne snø eller installere strømpebukse.