Flotte ideer om opprydding Yards


Flotte ideer om opprydding Yards

Våren kommet og renhold har begynt! Windows har blitt kastet åpne for å la frisk luft og lukten av rengjøringsprodukter ut. Ikke bare rengjøre innsiden av huset ditt, men fortsette rett ut døren inn i bakgården. Vinteren har vært hard og har forlatt rusk og døde planter i stedet for din dyrebare uteområde. Tilbring en helg ute når været er fint og gjør deg klar til å nyte hagen din for resten av året!

Pick Up Debris


Begynn din utendørs opprydding ved å plukke opp eventuelle rester som kan ha blitt deponert i hagen på grunn av stormer, vind eller snø om vinteren. Pass på å bruke hansker for å unngå å berøre eventuelle bakterier eller mugg som kan ha vokst i løpet av høsten og vinteren. Se over noen produkter som du har igjen utendørs også. Avhende eventuelle ødelagte eller råtnet møbler eller utstyr.

Raking er et MUST


Plener og hager må rengjøres også. Fjerne døde blader og planter gjør at ny vekst å spire. Rake plenene i noen blader og gress tekke å bidra til å fremme nye gress vekst. Forsiktig rake bort noen døde planter, stengler og blader fra hagen senger for å få dem klar for nye plantings. Når plener blir raket, bør du vurdere å spre en "luke og mate" type plenen gjødsel, organisk hvis mulig for å hindre at vann forurensning. Legg organisk gjødsel til grønnsaker og blomsterhager. Når oppryddingen er fullført, må en kjøre til den lokale hagesenter for blomster og planter å sette inn i hagen din.

Mulch hagen din


Mulch hjelper med væskeansamlinger og luke forebygging i enhver hage. Etter at du har ryddet opp i hagen området, måle mengden av mulch i hagen din områdene og rundt trær. Mulch bør være minst tre inches tykt til å være mest vellykket. En rask stopp på hagesenteret vil tillate deg å kjøpe riktig mulch for din hage. Vurdere å bruke un-farget, naturlig materiale som kakao bønne pods eller naturlig flis.

Male og fornye


Gran opp hagen din ved å re-male noen gjerder eller verftet møbler. Møbler av metall kan lett males ved hjelp av en høyglanset metall maling mens gjerder kan være farget eller hvit-vasket med maling. Denne typen våren renhold kan gi deg en umiddelbar visuell påvirkning samt gi deg et friskt nytt utseende for å nyte. Sjekk dine gamle puter for tårer og enten gjenopprette dem eller kjøpe ny. Bekrefte at eventuelle beholdere for planting er i god form og male dem om nødvendig.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler