Hovudside

River Birch Tree Identifikasjon

by Walther

River Birch Tree Identifikasjon

Elva bjørk er en løvfellende medlem av bjørk familien. Navnet er gitt til alle tre av slekten Betula. Det er botanically kjent som Svartbjørk. River bjørketrær vokser beste nær vannforekomster og foretrekker sur jord som er rik og fuktig til våt. Den kan håndtere tørrere jord, men etterlater dråpe i sommer fra innsiden av kalesjen. Det liker full til delvis solen.

Treet


Elva bjørk treet kan vokse så stor som 50 til 90 meter høy når forholdene er gode. Mange nå høyder på ca 80 meter høy. Sunn elv bjørketrær bør være i stand til å overleve godt for om lag 40 til 50 år; mange trær ikke klarer å opprettholde sin helse og dø ut rundt tjue år. Unge elv bjørketrær har smal til pyramideformet krone som gradvis sprer seg, som treet blir eldre og kan nå mellom 40 til 60 inches.

Bark


Barken av en ung elv bjørk er en laks-farge som skreller tilbake og ruller opp for å avdekke ulike farger av rosa, brun og krem. Eldre elv bjørketrær har en tykkere bark som er skjellende og en brun-grå farge. Barken av eldre trær det skaller ikke så mye som barken på yngre trær.

Bladene


Bladene av en elv bjørk er symmetriske, og trekantede med alternative, dobbeltrom og taggete marginer. Bladene er ovale og kan være tre inches lang og to inches bred. De er enkle, brede, flate blader som ikke er flikete. Stilkene av bladene er litt hårete. Mens bladene er et levende grønt i løpet av sommermånedene, endrer de til gul, varslet i høst.

Rakler


Rakler er mannlige og kvinnelige blomster som alle bjørketrær har. I løpet av vinteren, de mannlige rakler er sovende og henge på nakne kvister. Når været begynner å varme rakler begynner å svelle. Kvinnelige rakler komme fra aksen av bladet. Mann rakler er lengre enn kvinner med om lag 2 til 3 inches og eksistere i klynger av toere og treere. De er rødlig-gul i fargen. De kvinnelige rakler er ca 1 ¼ inches lang og er dekket i små hår. De bestøves av vinden, etter som de kvinnelige rakler ser ut som små kjegler.

Region


Elva bjørk treet er innfødt til Nord-Amerika. I USA er det naturlig hjemmehørende i de sørlige områdene, de atlantiske kyststater, jo lavere Midwest, den vestlige Great Plains, og den nedre Mississippi River valley. River bjørketrær er plantet over hele det østlige USA først og fremst som skygge trær eller strengt ornamental grunn av den lyse løvverk og flassende bark.