Hovudside

Slik fjerner Latex Paint Fra ferdig tregulv

by Walther

Slik fjerner Latex Paint Fra ferdig tregulv

Du kan fjerne latex maling fra ferdig tregulv med vanlige husholdningsartikler. Selv om du kan være frustrert fra å søle maling, kan du fjerne den fra gulvet selv billig. Når du legger merke til maling på gulvet, er det viktig at du tar initiativet til å fjerne den umiddelbart for å gjøre prosessen lettere. Når du fjerner latex maling fra tregulv, vil du være i stand til å nyte sin naturlige skjønnhet igjen.

Bruksanvisning


•  Fjern våt maling fra gulvet med papirhåndklær. I stedet for å spre den våte malingen rundt, blot den våte malingen for å fjerne den fra gulvet. Fortsett å bruke nye papirhåndklær som de blir gjennomvåt med maling.

•  Legg 02:58 dråper flytende såpe til 1 qt. vann. Anvende såpevann til maling med en vaskeklut for å dekke området. Bruke et vindu skrape til å skrape malingen nøye, og deretter rengjøre malingsrester med tørkepapir. Hvis malingen ikke fjerner fra tregulv lett, så prøv en annen metode.

•  Lag en blanding av ¾ kopp rubbing alkohol og ¼ kopp sitronsaft. Påfør løsningen på den tørket latex maling, og la den til å sette i 10 minutter. Skrape maling av med en sløv smørkniv, og deretter bruke en gammel tannbørste til å gni malingen av parkettdekke.

•  Rengjør tregulv med olje såpe for å holde dem i god stand. Følg instruksjonene på olje såpe for å sikre at du rengjøre tregulv riktig.

•  Gjenta trinnene for å fjerne latex maling. Hvis du ikke kan fjerne malingen med vanlige husholdningsartikler, få hjelp av en profesjonell for å forhindre ødelegger ditt parkettgulv.