Hovudside

Hvordan bli kvitt huholdningsdunster

by Walther

Selv den messiest huset kan se komfortabel hvis det lukter fint inne. Hvis din hjemme ser bra ut ennå lukter dårlig, trenger du noen tips om hvordan å bli kvitt husholdningenes lukt. Det er mange kilder til problemet lukter, slik at du kan kreve mer enn én løsning. Produkter fylt med kjemikalier hjelp maske ubehagelige områder, men det finnes også naturlige måter som faktisk rense luften der du bor. Les videre for å lære hvordan å bli kvitt husholdningenes lukt.

Bruksanvisning


•  Ban røyking fra hvor som helst i huset eller garasjen. Denne regelen skal gjelde for besøkende og fastboende og ingen unntak bør gjøres på grunn av dårlig vær.

•  besette om å holde badet rent. Dette er en utmerket arena for å bruke diffusorer med lavendel eller sitron olje. Badene er også et perfekt sted for en avtrekksvifte (sette en på kjøkkenet, også!) For å bidra til å trekke ut uønsket lukt.

•  Hold søppel ren, noe som betyr ikke forlate en boks fylt med matrester i de varme utendørs i lange perioder av gangen. Å bidra til å holde bakterier i sjakk, spray toppen av søppel med en løsning som er normalt brukes i bleie spann eller søppel boksene. Det fungerer ved å binde luktpartikler og naturlig nedbrytnings bakteriene forårsaker lukt. Og vaske ut de bokser hver uke med en all-formål renere.

•  Prøv mors gamle triks og plassere en åpnet boks med brus i kjøleskapet og en i fryseren for å absorbere mat lukt. I en klemme, kan du suge en bomullsdott i vanilje og legg den på en tallerken i kjøleskap før det tørker.

•  Hold deg unna at kommersiell kjemisk furu renere som det kan fyre opp gamle allergier. Det er visse duftende oljer som ikke bare maskere lukt, de faktisk rense luften. Prøv vanilje, lavendel, sitron, lime, appelsin, grapefrukt, fedd eller kanel i ulike former som potpourri, ulmende gryter og diffusorer for luft og poser for vaskerom, skap, skuffer og i mellom sofaputene.

•  Gå høyteknologiske og kvitt luften i hjemmet ditt av selv de minste bakterier forårsaker partikler med HEPA filter, ozon luftrensere eller elektrostatiske filtre. Disse alternativene har et bredt prisklasse og varierende grad av prestasjonsevnen, en som bør passe behovene til din husholdning.

Tips og advarsler


  • En nydelig, romantisk måte å forholde seg til felles husholdning lukt er å kjøpe en Lampe Berger. Disse enhetene ble oppfunnet av en fransk kjemiker og de kvitt luften av 68 prosent av bakterier før spre duft.