Hovudside

Hvordan lage en Floral Bouquet Siste

by Walther

Hvordan lage en Floral Bouquet Siste

Friske blomsterbuketter er et fint tillegg til alle rom i hjemmet. Enten du mottok blomster som en gave eller samlet dem fra hagen din, er det viktig å vite hvordan man skal ta vare på blomstene slik at de vil vare. En ren vase, friskt vann og en matkilde er alle viktige for å forlenge levetiden på friske snittblomster. Romtemperatur, vil lysstyrke og luftsirkulasjon også ha en innvirkning på helsen av din bukett.

Bruksanvisning


•  Vask vase i varmt såpevann. Bruke en flaskebørste å skrubbe den innvendige overflaten av vasen for å fjerne eventuelle sirup bakterier. Skyll vase i rent vann.

•  Bland blekemiddel og vann i en stor bøtte. Suge vasen i blekemiddel for tre til fem minutter. Fjern vasen og skyll med rent vann.

•  Fyll vasen 2/3 full av lunkent vann. Legg en floral konserveringsmiddel til vannet i vasen i henhold til prisen på pakken. Bland konserveringsmiddel i vannet med en skje til den fullstendig i oppløsning.

•  Fjern bladene fra den delen av hver blomst er stammen som vil være under vann i vasen. Kast bladene. Hold tips av stilkene under rennende vann. Skjær bunnen tomme ut av hver stilk med en kniv eller par beskjæringssakser. Skal du kutte på en 45-graders vinkel. Plasser blomsten stilkene umiddelbart i vasen med vann.

•  Sett din vase i et område med en konstant temperatur på 65-70 F. Hold vase unna varmekilder å unngå for tidlig tørking. Plasser dine blomster i et lyst rom, vekk fra direkte sollys. Velg et område som er godt ventilert, men unngå å plassere din bukett i veien for et utkast.

•  Kast bukett vann, vaske vasen og bland en ny løsning av vann og floral konserveringsmiddel hver to til tre dager. Fjern eventuelle visner eller døende blomster umiddelbart og kast dem. Re-kutte stilkene hver gang du skifter vann.