Hovudside

Gjør-det-selv Wood Fence Rengjøring

by Walther

Gjør-det-selv Wood Fence Rengjøring

Du kan leie en profesjonell gjerde rensning selskapet å rense tre gjerde. Dette alternativet vil fungere fint, men det vil være en betydelig kostnad for denne tjenesten. Ved å gjøre denne oppgaven selv, vil du tilbringe en brøkdel av prisen, men likevel oppnå profesjonelle resultater. Avhengig av budsjettet og tid, kan du få denne jobben gjort med elementer som du vil ha rundt hjemmet ditt, eller du kan spare tid ved å leie en høytrykksvasker fra din lokale jernvarehandel.

Bruksanvisning


•  Bland en gruppe med blekemiddel vann i en bøtte, ved hjelp av to deler vann til 1 del blekemiddel. Sett på et par gummihansker og bruke denne løsningen på dine tre gjerde med en fille. La løsningen sitte i ca 15 minutter. Skyll med en slange ved hjelp av en høytrykksdyse.

•  Spray på et kommersielt tre renere med en hagesprøyte. Både sprøyter og tre rengjøringsmidler er tilgjengelig på jernvareforretninger. Følg produsentens anvisninger for riktig blandingsforhold og søknad tid. Skyll med en slange med en høytrykksdyse.

•  Bruk en høytrykksvasker til å vaske gjerdet. Høytrykksvaskere er tilgjengelig for leie på mange jernvareforretninger. Still inn trykket mellom 1500 psi og 2000 psi, og bruker en 15-grad eller en 25-graders spissen. Leie agent vil hjelpe deg med å velge den riktige spissen for ditt behov. Begynn å sprøyte på ca 18 inches fra gjerdet styrene. Flytte på som smuss og skitt er strippet bort. Lag flere omganger for å rydde bordene for å holde fra gouging veden med stadig anvendt trykk i ett område.

Tips og advarsler


  • Når gjerdet har blitt renset, gjelder enten en beis eller en trebeskyttelse over styrene å holde dem ser ren og frisk.