Hovudside

Hvordan å male 4X8 Plywood Siding

by Walther

Kryssfiner ytterkledning er funnet på utsiden av mange hus. Den er utformet for å beskytte huset fra utsiden elementer. Det er ofte malt for å hjelpe segl og beskytte den. Over tid, vil malingen begynne å slites ned og chip. I stedet for å erstatte hele stykke kryssfiner, er et billigere alternativ til male ytterkledning. Dette er en rask måte å beskytte huset ditt og at det ser helt nytt i prosessen.

Bruksanvisning


•  Skrap av all gammel maling på ytterkledning. Kjør en malingsskrape rundt hele omkretsen av huset for å fjerne den ekstra maling som fortsatt gjenstår. Presse hardt ned for å begynne peeling maling av og omgå ytterkledning til all malingen er fjernet. Tørk av hele området med en ren fille for å fjerne skitt og rusk.

•  Tett kryssfiner ytterkledning med Hydrosealer Primer Sealer. Spre ut sealer over kryssfiner ytterkledning begynner på det ene hjørnet av huset og arbeider rundt omkretsen. Rull sealer med en maling valse og klatre en stige for å nå høyere områder hvis det er nødvendig. Flytt roller i en "M" eller "W" mønster for å spre det ut over kryssfiner ytterkledning. Dette vil sikre en glatt og jevn forsegle. Vente en time for fangstskuta til ordentlig tørr.

•  Paint kryssfiner ytterkledning med utvendig flat maling. Spre ut et lag med maling med rull akkurat som fangstskuta ble brukt. Beveg deg rundt hele omkretsen av huset for å dekke alle Fasader med maling i en "M" eller "W" mønster. Vente 45 minutter for første strøk tørke og påfør et andre og siste strøk på samme måte.

•  Inspiser området sørge for at det har blitt fullstendig dekket. Vente 45 minutter for den tørke og kjøre en perle av silikon rundt alle skjøter der kryssfiner ytterkledning møter for å minimere fuktighet. Forsegle omkretsen av ytterkledning med fugemasse også.

Tips og advarsler


  • Alltid være forsiktig når du arbeider på en stige. Sikre at det er i en stabil og jevn bakken når den er i bruk.