Hovudside

Hvordan lage en e-post Chart

by Walther

Hvordan lage en e-post Chart

E-diagrammer er en perfekt måte å organisere kontakter. De også tillate deg å enkelt dele informasjonen. Grupper, bedrifter, skoler og venner kan bruke e-post diagrammer for å kontakte alle i gruppen lett når hendelser, forsinkelser eller kanselleringer oppstår. Diagrammer også bidra til å filtrere e-kontakter etter kategori, navn, by eller gruppe. E-diagrammer er enkelt å lage. Ved å holde kontakter organisert, kan du enkelt holde kontakten med alle uten å bruke timer på å søke etter e-postadresser.

Bruksanvisning


•  Åpne regnearkprogrammet. Trinnene nedenfor vil anta du bruker Microsoft Excel. Du kan også bruke Open Office, som er et gratis alternativ, og fungerer mye på samme måte.

•  Opprett en ny arbeidsbok. Gå til "File", "New" og deretter "Blank arbeidsbok."

•  Skriv inn overskrifter i den øverste raden av celler. Bruk en celle for hver overskrift.
Typiske overskrifter er: Navn, e-post, adresse, telefonnummer, Cell Number, Association (som Office, skole og Personal) og Notes. Du kan legge til ekstra detaljer om kontakt, for eksempel beste tiden å ta kontakt, i "Merknader" -delen.

•  Skriv hver kontakt informasjon i cellene under overskriftene. Hver kontakt vil være en rad.

•  Gå til "Data" og deretter "Sort" for å sortere dataene i stigende eller synkende rekkefølge basert på dine overskrifter.
Gå til "Data", "Filter" og deretter "Autofilter" til å filtrere data som er oppført under hver overskrift. For eksempel, hvis du bare vil vise kontakter oppført som "skole", klikk på pilen i "Foreningen" overskriften og velg "School." Slå av filteret ved å trykke "Autofilter" igjen.

•  Send diagrammet til andre hvis opprette diagrammet for en gruppe. Du kan sende diagrammet eller skrive den ut.

Tips og advarsler


  • Du kan også skille spesifikke kategorier av kontakter ved å opprette en egen fane i arbeidsboken. Høyreklikk din nåværende og velg "Sett inn" og deretter "regneark". Høyreklikk fanene og klikk "Gi nytt navn" for å nevne dem.
  • Passordbeskytte regnearket hvis du ønsker å sikre din kontaktinformasjon er sikker. Gå til "Verktøy", "beskyttelse" og deretter "Beskytt arbeidsbok" og skriv inn et passord for å få tilgang til regnearket.