Hovudside

Slik flytter en Større Palm Tree

by Walther

Avhengig av plasseringen, kan vokse en palme være en vanskelig oppgave. Så vanskelig, faktisk, at når du flytter til et nytt sted, kan det være lurt å ta palmen med deg. Mens det tar mye arbeidskraft for å bevege en slik tung gjenstand, er fremgangsmåten for bevegelse av treet relativt enkel og kan utføres på kort tid.

Bruksanvisning


•  Grav en liten grøft rundt omkretsen av din palme med spade. Ikke gjør omkretsen for stramt, som du skal prøve å grave under røttene på treet.

•  Grav under treet rotsystem. Du trenger en liten mannskap på løftere å bidra til å sikre treet mens du graver under den. Husk at du kan kutte noen av røttene i rotsystemet hvis du må. Måle dybden av hullet du gravde etter at treet er fjernet.

•  Legg treet inn på baksiden av lastebilen, og fest den til lastebil ved hjelp av høy-styrke tau. Den beste måten å gjøre dette på er å kjøre tau rundt treet flere ganger og binde tauet til et sikkert sted i hvert hjørne av din lastebil seng. Kontrollere at treet ikke er bundet på en slik måte at den beveger seg så lite som mulig mens bilen er i bevegelse.

•  Grav et hull i den nye plasseringen som er litt mindre dyp enn treets opprinnelige hullet. Plasser treet i hullet (med hjelp fra mannskapet) og fylle 90 prosent av hullet med vann. Etter at skitt har absorbert vannet, tilsett jord til hullet og trampe den i grundig.

•  Gjødsle treet etter at du merker det vokser i sitt nye sted. Ikke gjødsle treet før da.