Hovudside

Rosa & Hvite blomster som ligner på orkideer

by Walther

Orkideer er ikoniske hage blomster, som brukes i bryllup og kutte blomsterdekorasjoner av alle typer - men de kan ikke alltid være mulig eller praktisk for hjem gartnere. Orkideer er pirkete blomster, notorisk vanskelig å vokse. Snarere strenge krav vann og temperatur gjør orkideer en svært høy vedlikehold blomst. Hvis du ikke ønsker å gjøre alt vedlikehold og slå til rosa og hvite blomster som ser ut som orkideer.

Alstroemeria


Alstroemeria caryophyllae, en bestemt type av Alstroemeria blomstrende plante, vokser med levende-farget, spraglete rosa og hvite kronblader som ligner de av orkideer. Alstroemeria hookeri har blek rosa og hvite spraglete petals. Den Alstroemeria huemulina vokser med blek rosa kronblader som har hvite sentre. Mørk rosa og hvite kronbladene av Alstroemeria Pelegrina er også rikt farget. Alstroemeria blomster vokser fra knoller, nå 8 til 12 inches i høyden. Blomstene vokser oppå rette, oppreist stilker, blomstrende våren og sommeren.

Bearded Iris


Bearded Iris er en hardfør staude som vokser godt med lite vedlikehold. De seks-petaled Blomst har tre oppreist og tre hengende kronblad, en stil som gir planten sitt navn. Blomster blomstre fra april til juni. Skjeggete iris blomster er tilgjengelig i mange størrelser, vokser 8-38 inches i høyden i dverg, border, miniatyr dverg, miniatyr høye og høye varianter. Rosa og hvite skjeggete iris inkluderer Pink Bubbles, Spådommer, Beverly Sills, Crystal Glitters og Champagne Elegance.

Gladiolus


Gladiolus kommer i to grunnleggende størrelser: mini og store. De store Gladiolus er trolig den mest populære, og sett oftere enn minis på blomstershow. Gladiolus er lett å vokse i mange forskjellige typer jordsmonn, selv om blomstene foretrekker sandholdig leirjord og leirjord fremfor alt annet. Jorda bør være godt drenering for å hindre rot råtne og for mye fuktighet. Plante Gladiolus blomster hvor de vil få fullt sollys; Dette er ikke en skygge plante. Plante Gladiolus blomster senest juli. De blomstrer vises 70 til 90 dager etter planting. Gladiolus vokser 2 til 5 meter høy, med trompetformede blomster som ligner på orkideer. Kronbladene av mange Gladiolus varianter har en ruffled eller vinket utseende.