Hovudside

Hvordan Match interiørmaling i en eksisterende hjem

by Walther

Hvordan Match interiørmaling i en eksisterende hjem

Matchende interiørmaling farger kan være en utmattende opplevelse. Men med noen virkelig godt lys, tålmodighet og såpe, får en matchende maling farge er mulig. Enkelte typer av maling er lettere å tilpasse enn andre. Blank maling, for eksempel, er mye vanskeligere å matche enn flat maling som det reflekterer mer lys, noe som kan føre til forvirring om fargen. Når du har fulgt prosedyren, vil en maling butikken kunne matche lakken i løpet av få dager.

Bruksanvisning


•  Vask vegger med såpe og vann. Dette er spesielt viktig hvis vegger ikke er blitt malt i en lang tidsperiode. Jo skitnere veggen, jo mørkere maling farge vil bli så er det viktig å ha en ren vegg å ha en nøyaktig matching av farge.

•  Gå til en maling butikken og se på maling prøve farger. Ta flere prøver hjemme som passer eller ligne på din maling farge. Få prøver fra hver kjede som farger ikke vil være den samme.

•  Hold malingsprøver til veggen under en solrik del av dagen og se om malingen fargen matcher den fargeprøve. Du kan også prøve å gjøre dette på andre deler av dagen for å se om det er uoverensstemmelser.

•  Ta den matchende prøven til maling butikken. Det er best å velge en maling farge med en litt mørkere nyanse enn hva du prøver å matche. Sammen med dette kjøpet, kjøpe en liter vanlig hvit maling.

•  Paint et lite område av veggen med den nye malingen. Husk at flat maling tørker mørkere, så først den våte malingen kan virke perfekt.

•  Bland en teskje av den fargede maling og en teskje av vanlig hvit maling i en pappbeger. Husk å skylle teskje grundig før dyppe den i enten maling kan.

•  Maling denne nye skygge på en liten del av veggen. Det vil ta 20 minutter for malingen tørke. For å gjøre denne prosessen raskere, bruker en blow-tørketrommel på det området som er nylig malt.

•  Gjenta denne prosessen til du finner en perfekt matchende farge av maling. Holde styr på de nøyaktige proporsjoner av tonet og hvite malinger brukes for å oppnå det, slik at malingen butikken kan kopiere formelen.