Hovudside

Hvordan spare penger Hold Frukt og grønnsaker Fersk Longer

by Walther

Hvordan spare penger Hold Frukt og grønnsaker Fersk Longer

Du kan spare penger og holde frukt og grønnsaker friske lenger uten å måtte kjøpe de dyre grønne poser. Med kostnader for frisk frukt og grønnsaker på vei oppover, er det viktig å først kjøpe i mengder som du vil bruke i løpet av en to ukers periode. Og, trenger du ikke å kjøpe de dyre "grønne" poser annonseres på TV. Jeg går innkjøp av mat annenhver uke og kjøpe stort sett friske, ikke hermetisert, frukt og grønnsaker. Og, jeg holder dem friske i minst to uker. Hvordan?

Bruksanvisning


•  For å holde frisk frukt og grønnsaker friske lenger, min første stopp i butikken er det produsere avdeling hvor jeg samler 8 til 10 poser fra butikken bag dispenser, deretter velger frukt og grønnsaker fra baksiden av hyllene, aldri foran. Jeg sørge for at det ikke er noen blåmerker eller visnet blader på salat eller kål og at det ikke er noen bulker eller blåmerker på fruktene.

•  Når jeg kommer hjem, tar jeg alt av råvarer ut av posene, slår poser innsiden ut og tørke av eventuell fuktighet. Da jeg tørke av hver del av frukt og grønnsaker med rene papirhåndklær. Da jeg la råvarer sitte ute på benken til de er tørre. Det neste trinnet er det viktig en. Når avlingen er helt tørr og romtemperaturen, bruker en lengde av papirhåndklær (useparerte) å vikle rundt råvarer. For baking poteter bruker jeg en papirhåndkle per potet. Plasser frukt eller grønnsak tilbake i plastdagligvare produsere pose som skal nå være tørr innvendig og utvendig. Så lagrer i kjøleskapet i din produserer skuffer, eller nedre halvdel av kjøleskapet ditt.

•  Hver gang du trenger en av dine tomater, eller en enkelt banan være sikker på å pakke inn de samme papirhåndklær rundt dem igjen og lagre som før. Eller, hvis det håndkle eller annen måte blir fuktig, re-wrap med en ny ren og tørr tørkepapir før du går tilbake til kjøleskapet. Jeg har vært i stand til å holde alle mine råvarer fra spoiling for inntil to uker på denne måten. Hemmeligheten ligger i å holde de produserer tørr og kald. Nyt sparer mer av pengene dine og dine grønnsaker!

Tips og advarsler


  • Nøkkelen til å holde frukt og grønnsaker fra spoiling er å holde dem kjølig og tørt i et mørkt sted mye som våre forfedre gjorde i deres bakenforliggende kjellere under sine hjem.
  • VIKTIG! Lagre papirhåndklær for andre bruksområder når du har brukt dine grønnsaker og frukt. Jeg bruke dem for en rekke ting.