Hovudside

Hvordan å velge Høyre en Leaning Tree

by Walther

Et ventiltre kan begynne å helle av flere grunner. Treet kan være søker mer sollys; hvis det er problemet, kan treet må være plantet i en sunnier sted. En sterk vind kan føre til mindre, yngre trær til å helle. I dette tilfelle kan problemet bli løst uten å skade treet helse hvis røtter er fortsatt festet til bakken. Dersom treet er eldre eller svært stor, kan det må fjernes for å hindre skade på personer eller eiendom.

Bruksanvisning


•  Skjær røttene på det skjeve side. Kjør en spade eller spade ned i bakken ca 6 til 8 inches bort fra roten ballen på siden at treet lener seg mot.

•  Plasser en eller to spader under roten ballen og bruke dem til å forsiktig skyve treet i en oppreist stilling. Dette kan være lettere å oppnå hvis du verve en venn til å hjelpe.

•  Plasser nok leirjord under roten ballen på siden av kuttet røttene å holde treet oppreist. Du bør være i stand til å kjøpe leirjord ved en barnehage eller hage forsyning butikken. Hvis ikke, kan du bruke en høy kvalitet organisk potting mix.

•  Drive 2 til 3 innsatsen i bakken rundt treet. Størrelsen på treet bør avgjøre om du vil trenge mer enn to staver. Vikle noen ledning i klut for å beskytte treet bark. Vikle dekket ledning rundt treet og fest den til innsatsen sikkert til å holde treet oppreist.

•  Vann treet og mate den med en gjødsel med et høyt innhold av fosfor for å oppmuntre rotutvikling.

•  Fjern innsatsen når treets røtter ta tak, og det begynner å vokse rett. Det kan ta ett eller to år.