Hovudside

Slik installerer bifold dører

by Walther

Bifold dører er bygget opp av to plater som bøyes sammen i midten. Disse dørene er ideelle å installere over skap siden de åpner bredt, avslører skap hele innholdet. Bifold dører har to svingbolter på sine over- og underkant. De har også en styrepinne på den øvre kanten. Disse pinnene er brukt til å holde bifold dør i sitt spor og veilede den åpen og lukket. Hvis du fjernet dørene for noen grunn, sette dem tilbake på er en rask og enkel prosjekt.

Bruksanvisning


•  Plasser toppen dreiepinne i dreieplaten på toppen spor.

•  Løft bifold dør så den øverste kanten er mot sporet. Skyv dørens nedre kant inntil nedre vippepinnen er foret opp med jamb brakett montert på gulvet.

•  La døren for å senke sin naturlige høyde. Nå opp til bifold dør øverste kant og trykk ned ledepinnen. Linje det opp under styrespor og slipp den så det er inne i sporet.

•  Gjenta trinn 1 til 3 for å montere bifold dør på skapet er motsatt side. Lukk begge dørene og sjekk at de er sentrert og rett i døråpningen. Juster dørens høyde ved å vri dreiepinne på dørens nederkant. Juster dørens posisjon innenfor åpningen ved å løsne skruen i dreieplaten, deretter skyve platen frem eller tilbake for å sentrere døren. Stramme skruen.