Hovudside

Hvordan du løser en ripete Betong Driveway

by Walther

Et konkret oppkjørselen er ikke mer usårbar for å bli klødd enn noen betongoverflate - konstant trafikk av biler som kjører over oppkjørselen nesten garanterer at overflaten blir ripete før eller senere. Du kan reparere en ripe på en betongoverflate, for eksempel oppkjørselen, gjennom anvendelse av et elektroverktøy og utstyr kjøpt fra en jernvarehandel. Inngrepet er enkelt, hvis involvert, og bør ikke være forsøkt uten tilstrekkelig beskyttelse for hodet, øyne, munn, hender og føtter.

Bruksanvisning


•  Sett stangen i den første diamant pute (32 grit-nivå) i hullet ved enden av betongkvern. Låse enden av betongsliper med låse chuck. Plugg jeksel til skjøteledningen og skjøteledningen i en stikkontakt på den siden av bygningen.

•  Tørk ripe på oppkjørselen med en bil børste for å fjerne løse forurensninger. Slå betongsliper på.

•  Plasser diamant pad mot kanten av bunnen av på den ene siden. Trykk ned på puten mens du drar jeksel sakte over bunnen og tilbake igjen. Fortsett dette for et øyeblikk. Ta av jeksel fra betongen og slå den av.

•  Pensle overflaten der grunnen er med børsten. Inspisere området for å se om den grunnen er nå på nivå med resten av betong oppkjørselen - hvis ikke, gjenta prosedyren med vinkelsliperen til den er.

•  Sett diamant pad med andre diamant pad (60-sand nivå). Gjenta sliping prosedyre på scratch på samme måte som bare ble gjort. Slutte sliping scratch når kantene av bunnen er så glatt som synes mulig. Børste av scratch med børsten.

•  Spray reaktiv betong herder på scratch, med start i den ene enden og sprøyting over lengden til du kommer til andre siden.

•  Gjenta sliping prosedyren igjen, bare denne gangen med den tredje diamant pad (120-korning nivå). Stoppe sliping når du ikke lenger kan se bunnen i betongen oppkjørselen.

•  Dypp en pensel i betong fugemasse. Påfør lange slag av fugemasse til området der den grunnen var plassert. La betongen oppkjørselen ubrukt inntil fugemasse har tørket helt - hvor lenge tetningsmiddelformuleringene behov vil bli tatt opp på kan den leveres i.