Hovudside

Instruksjoner for Grunning en Deep Well Jet Pump

by Walther

Når du installerer en dyp brønn pumpe fra Jet, må du prime pumpen før den vil trekke vann fra veggen og sende det inn i ditt hjem. Priming en pumpe er prosessen med å fylle pumpen med vann. Dette fører til at pumpen av luft og tillater at pumpemotoren for å bygge opp trykket til å bevege vannet. Med luft fanget i pumpen, vil det ikke tvinge vann inn i hjemmet. Grunning en Jet Deep Well og en Jet Shallow Vel pumpe er den samme prosessen.

Bruksanvisning


•  Fyll en gallon bøtte med vann fra springen. Hvis du ikke har vann fra springen på grunn av installering av godt pumpe, bruk butikken kjøpte vann.

•  Hell vannet inn i utløpshullet i pumpehuset eller i den automatiske regulator montert på utslipp av pumpen. Fyll på til vann strømmer ut av hullet.

•  Juster trykkregulatoren til den maksimale trykkinnstilling. Vent til trykkmåleren begynner å lese en opphoping i vanntrykk.

•  Åpne regulatoren sakte å tvinge pumpen for å slippe ut vann. Fortsett å åpne kontrollventilen til pumpens støy endringer eller strømmen av vann avtar. Steng regulatoren til pumpen går tilbake til normal lyd. Dette er riktig trykk til å opprettholde den riktige prime på pumpen.