Hovudside

Slik installerer en Deer Net Fence

by Walther

Slik installerer en Deer Net Fence

Installere en hjort netto gjerdet er litt mer utfordrende enn andre typer netto gjerder på grunn av størrelsen på hjort gjerde. Deer netto gjerder bestå av et nettverk av kryssende loddrette og vannrette ladede ledninger som støttes av et rammeverk av fleksible plaststolper. De fleste hjort netto gjerder måle minst fem meter høye, med noen stiler som kommer nær 6 meter i høyde. Selve høyden på en hjort netto gjerde kombinert med den ekstra vekten av den ekstra gjerdemateriale gjør dette gjerdet vanskelig for en enkelt person å installere. Plan om å ha minst én helper hendig å lage installasjonsprosessen går raskere.

Bruksanvisning


•  Klipp gresset langs gjerdet perimeter i en 2- eller 3-fot bred stripe. Legg de rullet hjort netto fekting flatt på bakken. Ta tak i de innebygde innlegg godt fast med begge hender og rull ut den nettingen ved å løfte innleggene opp i luften ca 2 meter og riste dem forsiktig.

•  Brett ut hjort netting langs gjerdet starter på det ene hjørnet av gjerdet. Steg bakover sakte langs gjerdet og la den innebygde innlegg slippe til bakken en om gangen som gjerdet utfolder seg. Stoppe og sette de resterende netting på bakken når du kommer til det andre hjørnet plassering på gjerdet linje.

•  Gå tilbake til det første hjørnet plassering av gjerdet og skyver de innebygde innlegg i bakken. Grip hvert innlegg fast og skyv den i bakken flere inches å sikre gjerdet på plass. Gjenta denne prosessen med hver innebygd innlegg langs hele første rett strekning av gjerdet.

•  Løft de restergjerdestolper opp på det andre hjørnet plassering av gjerdet og fortsette å legge innleggene og netting ut langs bakken akkurat som du gjorde med den første rett side av gjerdet. Legge de resterende samling av innlegg på bakken når du kommer til neste hjørne og sett lagt ut innlegg i bakken på den forrige rett strekning av gjerdet. Gjenta hele installasjonsprosessen med netting på hver rett strekning av gjerdet til du kommer tilbake til den opprinnelige plassering i hjørne. Fest de to delene av fekting sammen med korte lengder av plastknytebånd, plassere strenger hver 2 meter langs høyden på hjørnet gjerdestolpe.

•  pund en stål T-post i bakken ca 2 inches utenfor gjerdet i hvert hjørne innlegg. Sikre den innebygde nett innlegg på hvert hjørne til T-post med plastknytebånd for å gi ekstra støtte og bidrar til å trekke nettingen stram. Forhindre gjerde jordingsproblemer ved å sørge for nettingen selv ikke ta direkte kontakt med metall T-innlegg.

•  Clip den innebygde ledning fra gjerdet laderens positivt ladet gjerde terminalen til netting. Pound en 6-fots galvanisert jording stang i bakken innenfor et par meter av gjerdet Energizer. Clip den innebygde ledningen fra laderens negativt ladet bakken terminal til en jordingsstang. Slå på gjerdet Energizer.

Tips og advarsler


  • Vær forberedt på å flytte reinen netto gjerdet hver par uker for å klippe gresset vokser under gjerdet. Hvis du heller ikke fysisk flytte gjerdet, spray en linje av ugressmiddel langs gjerdet for å drepe gresset som kan komme i kontakt med den ladet nettet, og dermed hindre gjerdet fra grunnstøting ut på vegetasjonen.
  • Utilsiktet elektrisk støt kan oppstå. La alltid Energizer slått av når du arbeider på gjerdet. Innlegg varselskilt for å varsle forbipasserende av den potensielle faren.